"Чудовиште"

Убио супругу па тијело исјекао на више од 200 комада - Ево колику је казну добио монструм

  • Извор: Агенције
  • 09.04.2024. 16:08

Николас Метсон (28), убица који је добио надимак "Чудовиште" јер је убио супругу и њено тијело исјекао на више од 200 комада, осуђен је на доживотни затвор.

Метсон је признао убиство 26-годишње Холи Брамли у марту 2023. Након тога је пријатељу платио 50 фунти да му помогне да баци њено тијело у ријеку.

Метсон је Брамлијевој задао четири убода ножем, након чега ју је раскомадао и дијелове њеног тијела недјељу дана држао сакривене у кухињи њиховог стана у Линколну у Великој Британији.

Тужиоци су за Метсона рекли да је “поремећеног и варварског” понашања, те су нагласили да је тиме што је своју жену изрезао на најмање 224 дијела отишао “много даље од онога што је било потребно да се тијело премјести”.

"Олово" - Слоба Радановић и Бресквица објавили дует, већ је велики хит

Човјек који је открио остатке Холи Брамли рекао је да је испрва мислио да припадају животињи, пише Скај њуз, а преноси Нова.

Метсон је рекао полицији да је његова супруга отишла из куће са члановима тима хитне помоћи специјализованим за ментално здравље, али су полицајци примијетили јак мирис избјељивача и пронашли крваву постељину, као и тестеру на пешкиру.

Након што је оптужен за убиство супруге, у Метсоновом мобилном је откривено да је на Гуглу претраживао “како се ријешити мртвог тијела”, “које погодности могу добити ако ми жена умре” и “опрашта ли Бог убиство”.

Позлило Филипу Живојиновићу

Позлило Филипу Живојиновићу

Након што ју је убио, Метсон је послао поруку Холиним пријатељима са њеног Фејсбук профила како би их навео да помисле да је још жива. Такође је и себи послао новац са њеног банковног рачуна. Надзорне камере снимиле су Метсона како износи велики број торби из свог стана на 14. спрату рано ујутро 25. марта прошле године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: