Зајечар

Познатог угоститеља везали и мучили до смрти

  • Извор: Агенције
  • 13.09.2024. 10:59

Полиција трећи дан интензивно трага за једном или више особа које су у породичној кући у селу Боговина (Општина Бољевац) мучиле и убиле деведесетогодишњег С. Б. некадашњег власника кафане у том селу.

Да се у кући на улазу у село налази тијело С.Б. полиција је обавијештена 9. септембра око 15 сати, потврђено је за "Ист медиа" у Полицијској управи у Зајечару.

Екипа овог портала је данас била на лицу мјеста у Боговини, гдје је кућа несрећног старца ограђена тракама, а бројни полицајци су претраживали шири терен мјеста злочина.

АТВ открива коме су заплијењена возила вриједна скоро 200.000 КМ

АТВ открива коме су заплијењена возила вриједна скоро 200.000 КМ

Како се сазнаје, убица је у кућу жртве највјероватније ушао кроз прозор са задње стране, везао га је, а потом мучио. Претпоставља се да је нападач хтио да из њега извуче информацију гдје држи новац, јер се наводно причало да је продао кућу како би се преселио у Врњачку бању. С.Б. је, иначе, некада био један од најбогатијих домаћина у селу.

Од рођака покојног С.Б. сазнали су да је по доласку полиције призор у кући био језив. Жртва је била везана, а на њему је било више повреда по тијелу. Поред кревета је наводно пронађен и нож.

У Боговини, у дијелу које се зове Колонија, не памте да се нешто слично догодило на овом простору и није им пријатно сазнање да се све одиграло у њиховом комшилуку.

Страшна вијест, тема је број један у овом крају, а малобројни мјештани потврдили су да је С.Б. иако на штакама, био виталан, да је возио аутомобил и био доброг здравља.

Несвакидашња појава шокирала грађане: Пјена забијелила улице

Несвакидашња појава шокирала грађане: Пјена забијелила улице

И не брине их само то. У Боговини и сусједном Подгорцу потврдили су да је прије два мјесеца у кући опљачкана и медицинска сестра из Бора, коју је лопов том приликом ударио по глави.

"Ово су мирна села, а сада нам није свеједно када знамо да се убица шета наоколо“, рекла је група мушкарца коју је екипа поменутог портала затекла код продавнице.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, једна особа је ухапшена и одређено јој је задржавање до 48 сата због сумње да је извршила тешко убиство.

Полиција и даље предузима све оперативно тактичке мјере у циљу откривања извршиоца овог гнусног кривичног дјела.

Пратите нас и путем Вибера