МУП КС

Нови детаљи убиства у Сарајеву: Супруга усмртила ножем док је спавао

  • Извор: Радио Сарајево
  • 12.09.2024. 14:13

Поступајући тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево предложио је у четвртак, 12. септембра, Кантоналном суду у Сарајево одређивање једномјесечног притвора Џенани Јахић осумњиченој за убиство супруга Сенада Јахића на окрутан начин, потврђено је из Тужилаштва КС.

Притвор је предложен због опасности да би боравком на слободи осумњичене могло доћи до узнемирења јавности.

"Сумњичи се да је ножем усмртила супруга док је спавао у дневном боравку. Смрт оштећеног је наступила, након што га је осумњичена ножем убола више пута у предјелу врата, грудног коша и руку", додала је Азра Бавчић, портпарол Тужилаштва КС.

Подсјетимо, у сарајевском насиљу Алипашино поље је у ноћи са уторка на сриједу дошло до убиства Сенада Јахића, преноси "Радио Сарајево".

Сирене завијале широм Њемачке - људима се 'ужарили' телевизори и телефони

Сирене завијале широм Њемачке - људима се 'ужарили' телевизори и телефони

У сриједу, 11. септембра, око 03:25 сати, обавијештена је ПУ Нови Град да је у стану, у улици Трг независности, општина Нови Град извршено кривично дјело убиство 58- годишњег Сенада Јахића из Сарајева.

"Тијело преминулог је превезено у просектуру 'Баре', гдје ће по налогу тужиоца бити обављена обдукција. У везу с извршењем кривичног дјела Убиство (члан 166. КЗ ФБиХ) доводи се његова супруга Џенана Јахић, рођена 1976. године у Сарајеву, гдје је и настањена, која је приведена у службене просторије и над њом ће у току дана бити извршена криминалистичка обрада", навели су из МУП-а КС.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

    ''По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.