Предсједник

Путин упозорио: Послије ове одлуке Запада - НАТО директно улази у рат против Русије

  • 12.09.2024. 18:43

Употреба западног оружја дугог домета против Русије значиће директно учешће земаља НАТО-а у конфликту у Украјини, саопштио је руски предсједник Владимир Путин.

„Ако ова одлука буде донесена, то ће значити директно учешће земаља НАТО-а, САД и европских земаља у рат у Украјини. То је њихово директно учешће. И то, наравно, битно мијења саму суштину, саму природу сукоба. То ће значити да су земље НАТО-а, САД и европске земље у рату са Русијом. А ако је то тако, онда ћемо донијети одговарајуће одлуке на основу пријетњи које ће нам бити створене”, истакао је Путин.

Кремљ: Запад је вјероватно већ одобрио Кијеву да нападне Русију ракетама дугог домета

Кремљ: Запад је вјероватно већ одобрио Кијеву да нападне Русију ракетама дугог домета

Односно, ако рат на територији Украјине буду помјерали на исток, ту се неће зауставити – доћи ће и на Запад, рекао је руски предсједник.

Сама Украјина, без помоћи земаља НАТО-а, није у стању да изводи нападе савременим прецизним оружјем дугог домета, рекао је Путин.

"То је могуће само коришћењем обавјештајних података са сателита, које Украјина нема. То су подаци само са сателита Европске уније или Сједињених Држава - са сателита НАТО", подсјетио је он, а преноси Спутњик.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)