Пријатељи у шоку због језивих детаља

Ово је манекенка Кристина Јоксимовић коју је муж самљео у блендеру

  • Извор: Телеграф
  • 11.09.2024. 22:52

Пријатељи Кристине Јоксимовић, швајцарског модела и манекенке српског поријекла коју је муж убио и потом самљео у блендеру, у шоку су због језивог злочина.

Бројни Кристинини пријатељи су изразили шок поводом вијести о њеној смрти и начину на који је умрла. Један је за швајцарски Блицк рекао: "За мене су дјеловали као савршена породица."

Пар, који се вјенчао 2017. године, живио је у пространој кући са погледом на природне љепоте у богатом дијелу Базела, преноси 20 Минутен.

Други извор рекао је да је њихов однос био у кризи мјесецима, као и да је полиција раније долазила због пријава о физичком насиљу, пише Дејли мејл.

Само четири недјеље прије него што је убијена, Кристина је на Инстаграму објавила слике са романтичног одмора, приказујући снијежни пејзаж из луксузног хотела изнад језера Луцерн.

Истражитељи су изјавили да је њен супруг Томас, који је ухапшен због убиства, показао "изражен ниво криминалне енергије" и недостатак емпатије након што је убио своју жену, описујући га као особу са "садистичко-социопатским цртама."

Кристина, рођена у Бинингену са српским коријенима, прешла је из манекенства у обучавање модела, инспиришући нове генерације. Тренирала је кандидаткиње за Мис Швајцарске и пословне жене како да ходају самопоуздано.

Освојила је титулу Мис Сјеверозападне Швајцарске 2003. године и била финалисткиња за Мис Швајцарске 2008.

Бројни швајцарски селебритији и бивше финалисткиње Мис Швајцарске изразили су шок због њене смрти.

Лорена Сантен, која је освојила титулу Мис Швајцарске 2023. године, била је једна од Кристининих ученица и изјавила је: "Недостајаћеш нам много."

Бивша Мис Швајцарске, Криста Ригоци, рекла је за 20 Минутен у фебруару: "Страшно је. Стварно сам шокирана. Мислим на њене двије кћерке. Била је прелијепа и добронамерна жена."

Некадашња Мис Швајцарске Надине Винзенс, која је била пријатељица са Кристином, изјавила је за Nau.ch: "Добро сам је познавала, а њега сам упознала на кратко. Потпуно сам шокирана и сломљеног срца. Никад не бих помислила да ће се овако нешто догодити."

Она је додала у коментару испод посљедње Кристинине објаве на друштвеним мрежама: "Срце ми је сломљено. Била си тако добра и драга особа. Никада нећу заборавити вријеме проведено у Лос Анђелесу с тобом. Почивај у миру, љепотице."

"Веома је, веома тужно и шокантно оно што се догодило. Такође, невјероватно ми је жао због дјеце", рекла је швајцарска манекенка и бивша Мис Швајцарске, Доминик Риндеркнехт, за Нау.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: