ПРОДАЈА

Тражите адекватан простор за оглашавање? Наш тим нуди услуге осмишљавања, израде и праћења кампања за све врсте оглашавања. Осим емитовања рекламних порука – спотова, можете изабрати и друге видове промоције на неком од наших медија (АТВ / А радио / портал atvbl.com).

Све понуде у складу са вашим захтјевима, а нашим техничко програмским могућностима и Законском регулативом може припремити наш тим продаже. Улажемо посебан труд у креирање специјалних понуда прилагођених вашим захтјевима и плановима, буџетима, стратегијама и жељеним циљевима. Отворени смо за ваше сугестије, приједлоге и питања.

Желимо знати који су ваше изазове. Желимо и много више – желимо бити дио вашег раста и заједно са вама, остварити резултате на које ћемо бити поносни

Цјеновнике за АТВ, А радио и портал atvbl.com можете добити на упит.

Контакт

Маркетинг

АТВ је спремна медијски подржати догађаје/пројекте афирмативног и едукативног карактера, догађаје/пројекте од значаја за друштво и локалну заједницу, али и оне интересантне гледаоцима телевизијског програма, слушаоцима радија и читаоцима/посјетиоцима портала. Захтјев за медијско покровитељство можете преузети овдје.

Отворени смо за приједлоге сарадњи и друга питања; контактирајте нас на marketing@atvbl.com

Продукција

АТВ нуди услуге продукције, уз пуно ангажовање људских, техничких и продукцијских ресурса у складу са вашим захтјевима, а нашим техничко продукцијским могућностима и Законском регулативом.

Цјеновник продукције можете добити на упит.Cjenovnik produkcije možete dobiti na upit.