Убиство повезано са наркотицима

Унакажено тијело пронађено у стану у Бечу: Сумња се да иза убиства стоји балканска мафија?

  • Извор: Телеграф
  • 23.02.2024. 09:39

Полиција у Бечу пронашла је унакажено тијело мушкарца у једном стану, а сумња се да иза злочина стоји мафија са Балкана.

Први налази истраге показују да је убиство повезано са наркотицима. 

Наиме, полицајци су у среду отишли да провјере један стан за који су имали дојаву да се у њему налази лабораторија. Када су ушли унутра, нешто прије 15 часова, затекли су тијело мушкарца, којем су наводно одсјечени поједини дијелови тијела.

У питању је стан у старој згради, а пажњу је привукао јер је имао чудна метална врата. У стану је пронађена и и већа количина марихуане.

Вјерује се да је мушкарац чије су тијело пронашли мучен прије смрти. Како преноси 0е24, позивајући се на добро информисане изворе, убијеном су одсјечени прсти и још неки дијелови тијела.

Идентитет жртве и мотив убиства у овом тренутку нису познати. Међутим, суумња се да иза свега стоји мафија са Балкана, јер су бројни држављани Србије и Црне Горе у посљедње вријеме изнајмљивали куће и станове широм Аустрије, а посебно у Бечу и ту узгајали марихуану.

Недавно су аустријске власти извеле удар против српско-босанског нарко-ланца, у којем су пронађена два таква објекта за узгој канабиса у Генсерндорфу и Бадену. Стан у Бечу служио је највјероватније као скровиште за дрогу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.