Бањалука

Ковачевић: ПДП са Станивуковићем је брод који тоне

  • Извор: СРНА
  • 28.09.2024. 14:59

Повлачење двоје кандидата са листе ПДП-а у Бањалуци који су напустили странку и Драшка Станивуковића показује да је то брод који незаустављиво тоне, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

"Видио сам из медија да је двоје кандидата са листе ПДП-а, односно са листе Драшка Станивуковића у Бањалуци, напустило ту странку, напустило њега и да су изнијели тешке оптужбе на његов и рачун његових сарадника. Очигледно да је осипање у ПДП-у већ и те како почело, да људи све више напуштају Драшка Станивуковића, јер препознају да је то брод који тоне", рекао је Ковачевић.

Амиџић: Станивуковић и раније правио нереде, ко му то даје за право

Амиџић: Станивуковић и раније правио нереде, ко му то даје за право

Он је подсјетио да је све потпуно јасно ако се томе придода и оно о чему су и раније говорили, да су га напустили људи који су били највећи заговорници његове кандидатуре.

"Напустили су га његови највећи подржаваоци, попут Јелене Тривић и Небојше Вукановића, Игора Црнатка, који му је био шеф штаба, Милка Грмуше, који је на прошлим изборима био други на листи, одмах иза Јелене Тривић. Ако су се сви они окренули против њега и боре се против њега, онда вам је то све потпуно јасно. Дакле, то је један брод који тоне незаустављиво", рекао је Ковачевић.

Кандидати на одборничкој листи ПДП-а у Бањалуци Љубиша Анчић и Наташа Мирошљевић Шестић одлучили су да се повуку са листе, јер, како су нагласили, више није могуће служити грађанима онако како су обећали, јер је Драшко Станивуковић издао све и све подредио себи.

Нинковић: Станивуковић је изгубио компас, бојим се да би могао да направи пожар у Градској управи

Нинковић: Станивуковић је изгубио компас, бојим се да би могао да направи пожар у Градској управи

"Ми, који смо до јуче били на истој страни са Драшком Станивуковићем и кандидати на његовој листи, осјећамо обавезу да јавно проговоримо о ситуацији која нас је натјерала да напустимо његов тим. Драшко је издао све и све подредио себи", навели су Анчић и Шестићева у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.