Трагична несрећа

Отац и д‌јед скочили у базен да спасе д‌јевојчицу, преминули на мјесту догађаја

  • Извор: Радио Сарајево
  • 02.04.2024. 08:58

Отац и д‌јед д‌јевојчице која је пала у хотелски базен у Аустралији, утопили су се након што су скочили у воду како би је спасили.

Иако су их убрзо из воде извукли проматрачи који су их покушали оживјети док није стигла хитна помоћ, обојица су доживјели срчани удар и преминули на мјесту догађаја, преноси The Sun.

Dharmvir Singh (38) и Gurjinder Singh (65) изгубили су свијест док су покушавали спасити своју двогодишњу кћер и унуку која се играла крај базена на крову апартмана Топ оф д Марк Холидеј, посклизнула и затим пала у воду.

Њена мајка, која није знала пливати, такође је заронила за њом, што је оца и сина натјерало да им помогну. Двогодишња д‌јевојчица и њена мајка хитно су пребачене у болницу у стабилном стању.

Претпоставља се да је породица допутовала из Викторије на одмор у Голд Коасту.

Mitchell Ware из службе хитне помоћи Квинсленда рекао је да се радило о изузетно емотивној сцени.

"Нису изгубили само једног, већ два члана породице. Ови инциденти могу имати дуготрајне посљедице, не само за укључене чланове породице, већ и за људе који су били на мјесту догађаја", додао је.

Плач ожалошћене мајке наводно се чуо широм цијеле улице након трагичне несреће, а станари оближњих зграда нису могли спавати након призора којем су свједочили.

"Знамо да се д‌јеца, па чак и одрасли, могу утопити у року од неколико секунди ако се нађу у таквим ситуацијама", закључио је Ware.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.