"Десио се несрећни случај"

Дјевојчица (3) која се отровала алкохолом пробудила се из коме

  • Извор: Телеграф
  • 14.09.2024. 11:09

Дјевојчица (3) којој су се љекари јуче борили за живот у Тиршовој и то због тешког тровања алкохолом, сестричина је бивше ријалити учеснице Бојане Павловић.

Овим поводом огласила се бивша задругарка и открила какво је данас стање.

- Дјевојчица се пробудила из коме, сестра је још увијек у болници у Београду, на испитивањима због трансфузије крви - рекла је бивша учесника ријалитија и додала:

- Моја сестра никада дјецу није оставила саме, десио се несрећни случај због немилог догађаја за који сам већ дала изјаву - поручила је Бојана.

Комшије о мајци дјевојчице (3) која се отровала алкохолом: Нисмо могли да живимо од ње

Комшије о мајци дјевојчице (3) која се отровала алкохолом: Нисмо могли да живимо од ње

Подсјетимо, Бојана Павловић се јуче огласила овим поводом, када је открила:

- Дијете је тренутно у коми, боре јој се за живот и јављају нам ако се нешто промијени. Сестра је у болници, а ја сам дошла у Брајковац да покупим клинце из Центра за социјални рад и да не би били сами сад сам са њима у кући - рекла је Бојана јуче и додала:

- Није ми свеједно, поготово кад сам чула да се малој боре за живот и да се нешто тако десило. Из Центра за социјални рад кажу да је моја сестра неодговорна, како није имала одговорност, али она није требала да остане дуже од једног дана у болници јер је требала само да се оперише и да се врати кући, јер се пријевремено породила. Међутим, околности су биле такве да није знала да ће јој продужити боравак у болници и да ће се и њој борити за живот. Она сада не зна шта ће бити, треба да иде на испитивање и вјероватно ће је привести чим изађе из болнице. Видјећемо шта ће бити - навела је Бојана за Блиц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.