Трагедија

Оставио кћерку у ужареном ауту и сатима играо игрице - дијете преминуло

  • Извор: Агенције
  • 17.07.2024. 16:45

Отац из Аризоне оптужен је за убиство јер је своју двогодишњу кћерку оставио у врућем аутомобилу јер је био заузет играњем игара на Плеј Стешну дуже од три сата, те је дијете преминуло.

Кристофер Шолтс, 37-годишњи отац троје дјеце, тврдио је да је оставио малу Паркер да спава у ауту само 30 минута након што се вратио кући из куповине јер је није желио пробудити.

Али недавно објављени судски записници показују да је дуже од три сата играо видео игрице - све док његова ужаснута супруга, која је доктор, није дошла кући и пронашла дјевојчицу мртву у његовом аутомобилу.

Додик: Мајке Сребренице политички инструментализована организација

Додик: Мајке Сребренице политички инструментализована организација

"Рекла сам ти да их престанеш остављати у ауту", прекорила је анестезиолог Ерика Шолтс свог супруга у текстуалним порукама након трагедије 9. јула, пише "Њујорк Пост".

Ерика је назвала Паркер савршеном током срцепарајућег разговора.

Кристофер је рекао полицији да је стигао у њихов дом у Таксону, предграђу Маране око 14:30 те паркирао ауто вани јер је гаража била закрчена справама за вјежбање.

Рекао је да је заборавио да је дјевојчица још у аутосједалици прије него што се његова жена вратила кући у 16 сати. Али снимак надзорне камере који је прегледала полиција показује да је стигао испред куће мало након 12:30 те оставио малу Паркер у аутомобилу на 42 степена Целзијуса дуже од три сата.

Према тужби, Шолтс је "био ометен играјући своју игру ​​и спремајући храну", а друго двоје дјеце рекло је полицајцима да их је њихов тата редовно остављао све саме у ауту док је био у кући.

Растресени отац рекао је полицији да је оставио укључену климу у аутомобилу, али је признао да је знао да ће се аутоматски искључити након 30 минута, стоји у извјештају.

Невријеме код Мостара и Јабланице, снажна киша и лед

Невријеме код Мостара и Јабланице, снажна киша и лед

На суду је Кристофер оптужен за убиство и угрожавање дјетета, а његова супруга је молила судију да га пусти на слободу до суђења, називајући фатални потез великом грешком.

"Душо, жао ми је", наводно је одговорио оптужени.

"Душо, како сам то могао учинити? Убио сам нашу бебу, ово не може бити стварно", додао је.

"Можете ли му дозволити да дође кући како бисмо сви могли започети процес туговања, тако да може покопати нашу кћерку с нама сљедеће седмице и да можемо проћи кроз цијели овај процес заједно као породица?" рекла је очајна мајка судији. 

"Ово је била велика грешка, иначе није такав. Само желим да дјевојчице виде свог оца - да им вечерас не морам рећи да ће морати претрпјети још један губитак", додала је Ерика.

Трудница ухватила мужа с љубавницом, све снимила и објавила

Трудница ухватила мужа с љубавницом, све снимила и објавила

Судија је одредио кауцију од 25.000 долара упркос захтјеву тужиоца да она буде милион долара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.