Тема дана

Суљагићево иживљавање и млаке реакције Запада

  • Извор: АТВ
  • 17.07.2024. 19:40

Хоће ли српске жртве икада имати поштовање од стране муслимана у БиХ? Хоће ли се муслимани икада извинити за почињене злочине над Србима? Након посљедњих изјава Емира Суљагића да ће Делегација ЕУ "паклено платити" само зато што су положили вијенац невино страдалим српским цивилним становништвом, јасно је да од поштовања и извињења нема ништа.

Овакав начин изражавања и згрожавање због поштовања према невино настрадалима, јасно говори да Суљагић и њему слични у Сарајеву не желе суживот са Србима.

Емпатија, поштовање и разумијевање очигледно не станују у Сарајеву. Тамо годинама станују само мржња према Србима и свему што је српско. Невино страдали цивили, дјеца, жене и старци за Суљагића и компанију су легитимне ратне мете, борци, агресори, који не заслужују грам људског достојанства и поштовања.

Годинама су српске жртве биле небитне. Сваки недужно страдали српски цивил за већину Запада и сарајевску политичку елиту нису жртве, нису неко коме се треба поклонити и вијенац из поштовања ставити на гробницу.

Када је Делегација ЕУ у Братунцу положила вијенац, Суљагићу је то био знак за одмазду и напад на ЕУ и на Србе, јер је јасно да је полагањем вијенца Делегација ЕУ признала да су муслимани чинили велике злочине над цивилним становништвом Бирча и Подриња, а такво нешто се не уклапа у причу Сарајева да су Срби агресори а муслимани жртве.

Сарајево и Суљагић су остали „шокирани" оваквим гестом Делегације ЕУ. Не признајући невине српске жртве, Суљагић је само још једном доказао да муслимани не желе суживот, већ новим пријетњама и позивањем на линч све више и више урушавају БиХ и могућност било каквог напретка на овим просторима.

Готово 3 деценије су прошле од краја рата, али политичко Сарајево и истурена одјељења извршилаца послова у виду Емира Суљагића, неће и не желе да признају да су и Срби страдали. Докази не лажу, као ни гробови хиљаде масакрираних Срба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)