Предмет исмијавања на мрежама

Мајка му промијенила пол и удала се за транс мушкарца

  • Извор: Курир
  • 17.07.2024. 19:39

Овај брачни пар, који се воли и ужива у свом животу, тврди да је на мети подлих тролова на друштвеним мрежама само зато што су - обоје трансродни.

Супруг, Џејмар Хил, рођен је као жена, док је његова нова супруга, Оушн Бенкс, раније била мушкарац. Њих двоје су се упознали на Фејсбуку након што је Оушн схватила зашто Џејмар има ожиљке на свом тијелу.

Иако никада нису ни помислили да ће завршити у вези са другом трансродном особом, заправо их је заједничко искуство у тој транзицији додатно повезало, након чега је дошло до бурне романсе. Љубав је била толико јака да се овај пар из Пенсилваније (САД) вјенчао свега три мјесеца након што су се упознали.

"Ово ми је први пут да излазим са транс мушкарцем. Разговарала сам са транс мушкарцима, али сам увијек знала да нису моје сродне душе," открила је Оушн, док је Џејмар са друге стране, вјеровао да ће га на крају ипак привући - мушкарац.

"Мислио сам да ће ме привући женствени момци, али то није било довољно, нешто је недостајало. Сви знаци су ми говорили да ћу завршити са транс женом. Будући да сам са Оушн, она ме разумије и чини да се осјећам као мушкарац. Сви други са којима сам излазио увијек су ме подсјећали на то шта сам, тако да се никада нисам осјећао овако слободним," каже Џејмар.

Гром запалио викендицу: Невријеме направило штету у БиХ

Гром запалио викендицу: Невријеме направило штету у БиХ

Џејмар већ има сина Куана, који каже да је био срећан због свог оца, али је сматрао да се пребрзо одлучио на брак.

"Имао сам око 16 година када је моја мама прешла у транс мушкарца. Био сам срећан због њега, али брак је ипак мало брз корак," рекао је Куан, а преноси "Mirror".

Овај пар на друштвеним мрежама се често налази на мети "тролова" који их не штеде, не само због њихове трансродности, већ и што су тако брзо стали "на луди камен", али Џејмар и Оушн тврде да су изабрали да "љубазно одговоре на све зле коментаре“.

Њих двоје заправо желе да инспиришу друге транс људе и да их охрабре.

"За нас је важно да дијелимо јавно наш однос како бисмо помогли другим људима који се плаше да се декларишу шта су," рекао је Џејмар, на шта је Оушн додала:

"Оно што кажем људима који оцјењују наш однос је - добро, ви имате своје мишљење, али зато је то ваш дом, а ово је мој дом. А у мом дому волимо свакога, прихватамо сваког таквог какав је," закључила је Оушн.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)