Даглас Мекгрегор

Амерички пуковник: Ево када ће Зеленски биће уклоњен!

  • 17.05.2024. 22:20

Украјински предсједник Владимир Зеленски биће уклоњен са те позиције до краја специјалне операције, изјавио је бивши савјетник шефа Пентагона, пуковник Даглас Мекгрегор у емисији на Јутјуб каналу „Џаџинг фридом“.

„Сумњам да ће се то догодити унутар земље и његови људи од повјерења ће морати да оду мирно или ће на крају бити постављени уза зид и стрељани, отровани или нешто друго, ко то зна“, истакао је он.

Руси објавили украјинске губитке: Уништен огроман број авиона

Руси објавили украјинске губитке: Уништен огроман број авиона

Према ријечима пуковника, такође је могућ сценарио по коме ће лидеру кијевског режима дозволити да напусти земљу и оде, на примјер, на Кипар.

Истовремено, Мекгрегор је додао да је сама чињеница његовог уклањања очигледна.

Војни стручњаци: Украјина не може да врати територије, преговори спасавају Кијев

Војни стручњаци: Украјина не може да врати територије, преговори спасавају Кијев

„Ми ништа нећемо радити, држаћемо се по страни, чекаћемо док та трагедија не избије. Чак не мислим да ће се ЦИА или М-6 обавезно умијешати како би склонили Зеленског“, закључио је Мекгрегор.

Поред тога, он је истакао да руске снаге могу доћи до Одесе, ако кијевски режим не пристане на преговоре.

Предсједника Украјине Зеленског упозоравају да ће у супротном руске снаге затворити пролаз на линији фронта источно од Дњепра.

Захарова: Украјина чини геноцид над својим народом

Захарова: Украјина чини геноцид над својим народом

Истовремено, Мекгрегор је додао да ће Русија обезбиједити стварање неутралне демилитаризоване зоне.

Предсједнички избори у Украјини требало је да се одрже 31. марта 2024. године, али кампања није одржана због ратног стања и опште мобилизације. Зеленски је изјавио да није вријеме за изборе и додао да на то питање треба ставити тачку.

Руси уништили моћно хрватско оружје чим је стигло у Украјину

Руси уништили моћно хрватско оружје чим је стигло у Украјину

Министарство одбране саопштило је претходно да су руски војници напредовали у дубину одбране Оружаних снага Украјине у Харковској области. Руске снаге већ неколико дана активно напредују у том подручју, преноси Спутњик.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм