Слетио аутомобилом, а у колима га није било послије 40 секунди

Ово је пут којим се кретао нестали Лука из Београда

  • Извор: Телеграф
  • 02.09.2024. 11:58

Лука Вуксановић из Младеновца нестао је прије недјељу дана након тешке саобраћајне незгоде коју је доживио и након тога му се губи сваки траг. Саобраћајна незгода догодила се тако што је, из за сада непознатих разлога, Лука аутомобилом слетио са пута.

Како наводи породица за Курир, његов аутомобил затекли су случајни пролазници који су одмах позвали полицију.

"Ништа није наслућивало на овако нешто. Ништа нисмо примијетили чудно у његовом понашању", рекла је породица. Међутим, полиција га није пронашла у колима нити у опсежној претрази, а три пута су претраживали терен. Ово је пут којим се Лука кретао:

40 секунди мистерије: Лука нестао након удеса, полиција прегледала снимке

40 секунди мистерије: Лука нестао након удеса, полиција прегледала снимке

Како је старија сестра несталог Луке испричала раније за медије, 40 секунди је било довољно да Лука нестане."Био је сам у колима. Кренуо је код другара. На наплатној рампи је причао са радницом због НПА, није му се добро очитао, па се враћао. Послије 7 километара од наплатне рампе се десило то што се десило. Аутомобил је наставио право, није скренуо, и излетио је са пута. Међутим, како нам је полиција рекла, судећи по снимцима које су видјели, послије 40 секунди се појавила жена. Стала је колима, људи из оближњег ресторана су излетјели одмах. Међутим, за 40 секунди да неко нестане је просто невјероватно", испричала је Лукина старија сестра.

Пронађено тијело Луке Вуксановића! Нестао послије удеса, пронашли га мртвог

Пронађено тијело Луке Вуксановића! Нестао послије удеса, пронашли га мртвог

О томе шта се догодило послије удеса, само може да се нагађа. У оближњем ресторану потврдили су да су њихови радници, такође, истрчали на мјесто незгоде, али да возача нису нашли. Породица организује општу потрагу за Луком, позивају свакога ко је у могућности да се придружи! Лука је висок 180 центиметара, мршав је, има тамне очи и смеђу косу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?