Ударио у заштитну ограду

Oво је највећа мистерија о погибији Луке Вуксановића: Послије несреће био жив

  • Извор: Блиц
  • 05.09.2024. 09:03

Лука Вуксановић (26) трагично је настрадао у саобраћајној несрећи која се догодила прије 11 дана када је ударио у заштитну ограду и слетио с пута.

Јачину ударца чули су и људи из оближњег ресторана који су одмах истрчали да помогну. Међутим, у аутомобилу није било никога. Породица га је тражила 9 дана, а на крају га је нашао полицајац и то тек у понедјељак на 100 метара од мјеста несреће.

Док се нестрпљиво чекају снимци надзорних камера које су забиљежиле тренутак када је Лука Вуксановић ударио у банкину и изашао из аутомобила као и резултати обдукције и даље постоји доста питања на која нисмо добили одговор.

Додик: Ко у Српску долази са позиције силе, зна да ће му бити теже ако је народ јединствен

Додик: Ко у Српску долази са позиције силе, зна да ће му бити теже ако је народ јединствен

Док се чека обдукциони налаз који ће открити узрок смрти, тренутно није јасно да ли је Лука претрпио повреде у несрећи и да ли су у питању биле лакше тјелесне повреде, обзиром да је имао снаге да изађе из аутомобила и прескочи бунар.

Према тврдњама његових најближих, у возилу нису били видљиви трагови крви, док су ваздушни јастуци били активирани.

Лукини пријатељи сумњају да је можда имао унутрашње крварење.

Снимци надзорних камера утврдиће како је Лука напустио аутомобил и отишао 100 метара од мјеста несреће, али и даље остаје мистерија како је успио да се помјери на толику удаљеност ако је био у стању шока или повријеђен од силе ударца.

Америчке санкције погађају и њихове грађане: На удару Скот Ритер

Америчке санкције погађају и њихове грађане: На удару Скот Ритер

Према ријечима Лукине старије сестре и полиције, само 40 секунди након несреће, жена која је прошла поред аутомобила зауставила је своје возило, али Луке већ тада није било у аутомобилу. Гости и запослени из оближњег ресторана, који су изашли након што су чули јак ударац, такође нису затекли никога ни у возилу нити у његовој близини, пише Блиц.

Након што је напустио аутомобил, Лука је морао да се креће по мраку кроз неприступачан терен. Његово тијело пронађено је око 100 метара од мјеста несреће, на подручју обраслом шибљем висине око 70 центиметара.

''Лука је био потпуно унакажен, не знамо како да живимо са том сликом у глави''

''Лука је био потпуно унакажен, не знамо како да живимо са том сликом у глави''

Да би стигао до тог мјеста, Лука је морао да прескочи отворене бунаре, као и грање које је препречило пут, све то по мраку и без уличне расвјете.

Како је успио да пређе толику удаљеност и савлада све препреке на путу, још увијек остаје нејасно.

Пратите нас и путем Вибера