Иза себе оставио сина

Емотивна исповијест Лукине супруге: Оставио си пола себе заувијек крај мене

  • Извор: Блиц
  • 03.09.2024. 10:08

"Свашта смо хтјели, али ипак нисмо успјели", ријечи су бивше жене Луке Вуксановића чије тијело је пронађено јуче, девет дана након саобраћајне несреће која се догодила код Младеновца.

Неутјешна породица и пријатељи опраштају се од Луке, а сада се огласила и његова бивша партнерка и подијелила фотографију са њиховим сином.

– Свашта смо хтјели, али ипак нисмо успјели. Оставио си пола себе заувијек крај мене. Чуваћу га као да си ту. Хвала ти, Лука, за све. Почивај у миру – написала је Лукина бивша партнерка са којом има дијете.

Неда Украден показала облине у купаћем, па услиједио општи хаос

Неда Украден показала облине у купаћем, па услиједио општи хаос

Подсјетимо, Лука Вуксановић доживио је саобраћајну несрећу код Младеновца када се аутомобилом закуцао у банкину, а затим нестао. Очевици су одмах када су чули јак ударац у банкину изашли из кућа и оближњих објеката да помогну, али када су пришли аутомобилу, Лука није био ту.

Девет дана трајала је потрага за њим, а јуче је пронађен на око 100 метара од мјеста гд‌је је остао потпуно уништен аутомобил.

Ричард Гир након 35 година открио тајну са снимања филма

Ричард Гир након 35 година открио тајну са снимања филма "Згодне жене"

Тијело Луке Вуксановића пронађено је у непрепознатљивом стању, а за сада никоме није јасно како је нико није могао да га нађе девет дана, а био је све вријеме у близини.

Нестао за 40 секунди

Подсјетимо, како је Лукина старија сестра раније испричала за Блиц, Лука је био сам у колима и кренуо је код другара. На наплатној рампи, како је објаснила, причао је са радницом због ЕНП, јер му се није добро очитала наплата, због чега се враћао.

Нови живот наше глумице: Развела се, станује на двије локације и ужива за све паре

Нови живот наше глумице: Развела се, станује на двије локације и ужива за све паре

– Послије седам километара од наплатне рампе се десило то што се десило. Аутомобил је наставио право, није скренуо, и излетио је са пута. Међутим, како нам је полиција рекла, судећи по снимцима које су вид‌јели, послије 40 секунди се појавила жена. Стала је колима, људи из оближњег ресторана су излетјели одмах. Међутим, за 40 секунди да неко нестане је просто невјероватно – испричала је она.

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица