Sletio automobilom, a u kolima ga nije bilo poslije 40 sekundi

Ovo je put kojim se kretao nestali Luka iz Beograda

  • Izvor: Telegraf
  • 02.09.2024. 11:58

Luka Vuksanović iz Mladenovca nestao je prije nedjelju dana nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživio i nakon toga mu se gubi svaki trag. Saobraćajna nezgoda dogodila se tako što je, iz za sada nepoznatih razloga, Luka automobilom sletio sa puta.

Kako navodi porodica za Kurir, njegov automobil zatekli su slučajni prolaznici koji su odmah pozvali policiju.

"Ništa nije naslućivalo na ovako nešto. Ništa nismo primijetili čudno u njegovom ponašanju", rekla je porodica. Međutim, policija ga nije pronašla u kolima niti u opsežnoj pretrazi, a tri puta su pretraživali teren. Ovo je put kojim se Luka kretao:

40 sekundi misterije: Luka nestao nakon udesa, policija pregledala snimke

40 sekundi misterije: Luka nestao nakon udesa, policija pregledala snimke

Kako je starija sestra nestalog Luke ispričala ranije za medije, 40 sekundi je bilo dovoljno da Luka nestane."Bio je sam u kolima. Krenuo je kod drugara. Na naplatnoj rampi je pričao sa radnicom zbog NPA, nije mu se dobro očitao, pa se vraćao. Poslije 7 kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izletio je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su vidjeli, poslije 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izletjeli odmah. Međutim, za 40 sekundi da neko nestane je prosto nevjerovatno", ispričala je Lukina starija sestra.

Pronađeno tijelo Luke Vuksanovića! Nestao poslije udesa, pronašli ga mrtvog

Pronađeno tijelo Luke Vuksanovića! Nestao poslije udesa, pronašli ga mrtvog

O tome šta se dogodilo poslije udesa, samo može da se nagađa. U obližnjem restoranu potvrdili su da su njihovi radnici, takođe, istrčali na mjesto nezgode, ali da vozača nisu našli. Porodica organizuje opštu potragu za Lukom, pozivaju svakoga ko je u mogućnosti da se pridruži! Luka je visok 180 centimetara, mršav je, ima tamne oči i smeđu kosu.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.