Нестао у Младеновцу

40 секунди мистерије: Лука нестао након удеса, полиција прегледала снимке

  • Извор: Курир
  • 01.09.2024. 18:48

Лука Вуксановић из Београда нестао је прије недјељу дана у Младеновцу након што је доживио саобраћајну несрећу код скретања за Сопот. Његова породица не може да вјерује шта се догодило, а још више их збуњује чињеница да су све Лукине ствари затечене у његовом аутомобилу. Потрага за њим ушла је у седми дан.

Како је старија сестра несталог Луке испричала, 40 секунди је било довољно да Лука нестане.

- Био је сам у колима. Кренуо је код другара. На наплатној рампи је причао са радницом због НПА, није му се добро очитао, па се враћао. Послије 7 километара од наплатне рампе се десило то што се десило. Аутомобил је наставио право, није скренуо, и излетио је са пута. Међутим, како нам је полиција рекла, судећи по снимцима које су видјели, послије 40 секунди се појавила жена. Стала је колима, људи из оближњег ресторана су излетјели одмах. Међутим, за 40 секунди да неко нестане је просто невјероватно - испричала је Лукина старија сестра.

"Да је одлучио да побјегне — понио би макар телефон"

Породица је потврдила да се за Луком трага већ недјељу дана, али и да се потрага проширује усљед широког и неприступачног терена.

- Ми смо и данас ишли да претражујемо то мјесто. Међутим, нас троје не може пуно. Из Горске службе су нам рекли да би требало најмање 50 људи да иде, да се држе за руке и да се тако претражује подручје. Али подручје је такво да не могу људи да се држе за руке и да се крећу, па смо одлучили да организујемо потрагу у понедјељак, у 10 ујутру. Ко жели и може да дође. Планирамо и воду да организујемо и све, да подијелимо флајере са бројем телефона у случају да се неко тамо изгуби. Да се иде у пару. Веома је непрегледан и незгодан терен. У ауту су биле све Лукине ствари: телефон, новчаник, картице, лична карта, кључеви од куће. Да је одлучио да побјегне, понио би бар телефон. Јавио би се нама, породици, писао би неком странцу, некако би нам се јавио да је жив и здрав. Знао би да смо видјели за несрећу, да нас је звала полиција - додаје сестра.

Сања Малетић показала кћерку коју је родила у 52. години

Сања Малетић показала кћерку коју је родила у 52. години

"Невјероватно нам је да се овако нешто деси"

Како даље наводи, Лука није имао разлога да побјегне.

- Није имао никаквих проблема ни са ким. Све је било скроз океј. Дечко је планирао да прави радионицу у својој кући. Имао је велике планове за будућност. Он је био срећан због онога што постиже у свом животу и то сигурно није урадио из лошег стања свијести. Просто нам је невјероватно да се тако нешто десило - каже Лукина старија сестра.

(Курир)

Најмоћнија молитва за здравље чита се под Острогом

Најмоћнија молитва за здравље чита се под Острогом



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    '’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 22:00 Инстаграм: живот под филтером, документарни програм

    ' Инстаграм: живот под филтером, документарни програм

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм