Udario u zaštitnu ogradu

Ovo je najveća misterija o pogibiji Luke Vuksanovića: Poslije nesreće bio živ

  • Izvor: Blic
  • 05.09.2024. 09:03

Luka Vuksanović (26) tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije 11 dana kada je udario u zaštitnu ogradu i sletio s puta.

Jačinu udarca čuli su i ljudi iz obližnjeg restorana koji su odmah istrčali da pomognu. Međutim, u automobilu nije bilo nikoga. Porodica ga je tražila 9 dana, a na kraju ga je našao policajac i to tek u ponedjeljak na 100 metara od mjesta nesreće.

Dok se nestrpljivo čekaju snimci nadzornih kamera koje su zabilježile trenutak kada je Luka Vuksanović udario u bankinu i izašao iz automobila kao i rezultati obdukcije i dalje postoji dosta pitanja na koja nismo dobili odgovor.

Dodik: Ko u Srpsku dolazi sa pozicije sile, zna da će mu biti teže ako je narod jedinstven

Dodik: Ko u Srpsku dolazi sa pozicije sile, zna da će mu biti teže ako je narod jedinstven

Dok se čeka obdukcioni nalaz koji će otkriti uzrok smrti, trenutno nije jasno da li je Luka pretrpio povrede u nesreći i da li su u pitanju bile lakše tjelesne povrede, obzirom da je imao snage da izađe iz automobila i preskoči bunar.

Prema tvrdnjama njegovih najbližih, u vozilu nisu bili vidljivi tragovi krvi, dok su vazdušni jastuci bili aktivirani.

Lukini prijatelji sumnjaju da je možda imao unutrašnje krvarenje.

Snimci nadzornih kamera utvrdiće kako je Luka napustio automobil i otišao 100 metara od mjesta nesreće, ali i dalje ostaje misterija kako je uspio da se pomjeri na toliku udaljenost ako je bio u stanju šoka ili povrijeđen od sile udarca.

Američke sankcije pogađaju i njihove građane: Na udaru Skot Riter

Američke sankcije pogađaju i njihove građane: Na udaru Skot Riter

Prema riječima Lukine starije sestre i policije, samo 40 sekundi nakon nesreće, žena koja je prošla pored automobila zaustavila je svoje vozilo, ali Luke već tada nije bilo u automobilu. Gosti i zaposleni iz obližnjeg restorana, koji su izašli nakon što su čuli jak udarac, takođe nisu zatekli nikoga ni u vozilu niti u njegovoj blizini, piše Blic.

Nakon što je napustio automobil, Luka je morao da se kreće po mraku kroz nepristupačan teren. Njegovo tijelo pronađeno je oko 100 metara od mjesta nesreće, na području obraslom šibljem visine oko 70 centimetara.

''Luka je bio potpuno unakažen, ne znamo kako da živimo sa tom slikom u glavi''

''Luka je bio potpuno unakažen, ne znamo kako da živimo sa tom slikom u glavi''

Da bi stigao do tog mjesta, Luka je morao da preskoči otvorene bunare, kao i granje koje je preprečilo put, sve to po mraku i bez ulične rasvjete.

Kako je uspio da pređe toliku udaljenost i savlada sve prepreke na putu, još uvijek ostaje nejasno.

Pratite nas i putem Vibera