Огласила се породица Вуксановић

''Лука је био потпуно унакажен, не знамо како да живимо са том сликом у глави''

  • Извор: Курир
  • 03.09.2024. 17:07

Потрага за Београђанином Луком Вуксановићем (26), који се од 26. августа водио као нестао послије саобраћајне несреће коју је доживио код Младеновца, јуче је, нажалост, добила трагичан епилог!

Црне слутње су се обистиниле и Лукино тијело је нађено у густом шипражју, стотинак метара од мјеста удеса!

- Јуче смо се сви окупили с надом да га ту нећемо наћи, надали смо се да је негдје отишао или у најбољем случају да га је неко од пролазника покупио видјевши га послије саобраћајке - рекла је Лукина сестра за Курир, када је открила да су им из полиције првобитно и скренули пажњу на то, с обзиром на то да је послије удеса Лука мистериозно нестао.

Нажалост, Луку су пронашли припадници полиције, који су се прикључили поново у јучерашњој потрази.

- Колико год ми је тешко што га нема и што је нађен у оваквим условима, лакнуло ми је што га је пронашао неко из полиције. Био је потпуно непрепознатљив и унакажен, како да живимо с том сликом у глави. Девет дана је провео ту, а да га нико није нашао, у каквом стању може бити, ужас - прича један Лукин пријатељ за Курир.

Ово је пут којим се кретао нестали Лука из Београда

Ово је пут којим се кретао нестали Лука из Београда

Он је иначе открио како је породица јуче примила стравичне вијести, али и да им је првобитно речено да се стрпе и сачекају резултате ДНК анализе, поготово што је нађено тијело било потпуно непрепознатљиво.

- Рекли су нам да су нешто нашли, али да се стрпимо и сачекамо, спомињали су и нестанак још једне особе из ове околине и да постоји шанса да је то та особа. Жао ми је што сам уопште то помислио, али прошло ми је кроз главу "Дај Боже да то није наш Лука и да је то тај други дечко", знам да звучи окрутно, али у тим моментима свашта пролази кроз главу и надаш се само најбољем - додао је саговорник.

Ипак, према незваничним информацијама из Тужилаштва, на нађеном тијелу једина препознатљива ствар која га повезује са несталим Луком, био је шортс. Лука је наводно тог дана на себи имао исти такав, те су се страхови ипак убрзо обистинили. У сваком случају, поред ДНК анализе, наређена је и обдукција, након чега ће се знати више информација.

- Тијело Луке Вуксановића нађено је деветог дана потраге за њим недалеко од мјеста гдје је изгубио контролу над возилом и доживио тешку саобраћајну несрећу код скретања за Сопот. Сви из породице потпуно су ван себе - подсјећа извор.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.