Бања Лука

Познати сви извођачи који ће наступити на Freshwave фестивалу 2024!

  • Извор: ПР
  • 16.07.2024. 12:40

Комплетирана је листа извођача који ће овог љета, од 1. до 3. августа, наступити на најбољем БиХ фестивалу, на бањалучкој тврђави Кастел, Freshwave Фестивалу!

Неке од највећих регионалних и свјетских звијезда окупиће се овог љета на бањалучкој тврђави Кастел од 1. до 3. августа на 12.  Freshwave Фестивалу!

Завидну листу имена предводе хедлајнери: Hot Since 82, Adana Twins, Konstantin Sibold, Raxon, Drunken Kong, Coeus и чувене Devetke 999999999 као и ко-хедлајнери фестивала Grše, Who See, Cunami Flo, Hiljson Mendela, Z++, Vojko V.  којима се придружује још преко 70 извођача, који ће наступити на некој од пет фестивалских бина!

Ограниченог броја и по промотивној цијени поведите другара/другарицу која недостаје јер је у току 3+1 акција у оквиру које за три купљене улазнице четврту добијате потпуно бесплатно, а све информације у вези са овом акцијом као и са цијеном улазница пронађите на званичном сајту фестивала www.freshwavefestival.com или путем продајног партнера фестивала, тикет сервиса купикарту.ба.

Поводом новог издања Freshwave фестивала очекујемо вас и у фестивалском кампу уз бедеме тврђаве Кастел, на лијевој обали ријеке Врбас. Осмишљен за потпуно уживање и епицентар најбољих фестивалских садржаја, овог љета од 31. јула до 4. августа биће потпуно бесплатно на располагању свима који купе тродневну фестивалску улазницу. 

Како би на вријеме обезбједили своје мјесто у фестивалском кампу потребно је да се уз већ купљену тродневну фестивалску улазницу пријавите на Freshwave фестивал камп на званичном сајту фестивала. Број мјеста бесплатног кампа је ограничен, па пожурите, искористите 3+1 акцију и резервишете најбољи смештај за најбоље издање најбољег БиХ фестивала - Freshwave фестивала 2024.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?