Љетовање

Идете у Хрватску, сами сте криви: Жену разбјеснио призор на плажи

  • Извор: Б92
  • 15.07.2024. 15:14

Трагање за најбољим мјестом или хладовином на плажи уобичајена је рутина на годишњем одмору, а једна жена која изнајмљује апартмане на Јадрану побјеснила је због тога.

Жена је у 8 сати ујутру бијесно снимала ситуацију у свом мјесту, јер је наишла на "резервације мјеста са пешкирима", што ју је јако узнемирило.

Она је снимак објавила на друштвеним мрежама, а Алиса Јовановић подијелила га је на свом Инстаграму.

"Има ли ово смисла, ја сам на плажи, 8 сати ујутру. Гледајте ово, гледајте ове резервације. Видите, сви желимо туристе, сви желимо да троше новац, али да ли ово има смисла. Да нема гдје да дођем у 8.30 и спустим пешкир јер... Удахнула сам колико сам била узнемирена. Врсте гостију нећу именовати по имену. Али рећи ћу само да су моји Аустријанци и Нијемци љути као пси. Моле ме, пошто ја једина говорим њемачки, да нешто урадим. Катастрофа, катастрофа!", каже док снима пешкире постављене један поред другог.

АТВ открива: Беба мистериозно нестала након порођаја у Фочи!

АТВ открива: Беба мистериозно нестала након порођаја у Фочи!

На њих се ставља камење да их ветар не однесе, а власника нема. 

У коментарима испод снимка јавила се гомила људи, мање више са истим савјетом – да их узме и баци.

"Мјесто је јавно, узмеш га и склониш га. Ово се може схватити као остављен или бачен пешкир", "Покупите све пешкире и ставите их на једну велику гомилу на крају плаже, и пустите их да претурају по цијели дан док не нађу свој", "Све је то у Пули лијепо ријешено... Ујутро наврате комунални радници и све склоне. Јутарње чишћење плаже", неки су од коментара који подржавају мишљење жене која снима.

Међутим, има и оних који се не слажу са мишљењем поменуте жене, али и бројних људи.

Изручен из Чешке: Суд БиХ притворио сарадника Бојана Цвијетића

Изручен из Чешке: Суд БиХ притворио сарадника Бојана Цвијетића

"Чујте, Аустријанци, Нијемци су љути као пси... Као да су много бољи од нас Балканаца. Хајде молим те. Ја сам својим очима видио већу стоку од ових набројаних. Прије су бијесни што их не третирају као краљеве, што их не чека мјесто. Да не говорим колико је пута баба из Њемачке умало легла на мој пешкир. Све је ок, можда је мало претјеривање, али хваљење појединих народа није сасвим ок", "Да лежаљка и сунцобран нису 30 евра, можда би их изнајмило још неколико људи", "У Грчкој тога, хвала Богу, нема, а ко иде на море у Хрватској, сам је крив. Платиш као будала и ништа не добијеш, иди у Грчку за те паре, а тамо си као Бог!!!", неки су од коментара.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.