Након девет година

Заљубила се у авион па још једном шокирала: Раскинули смо!

  • Извор: Телеграф
  • 12.09.2024. 13:34

Мишел Кобке (36) из Њемачке постала је позната широј јавности 2014. године, када је открила да се заљубила у летјелицу од 40 тона.

Ријеч је о ерлајнеру Боеинг 737-800 који је угледала кроз прозор на берлинском аеродрому и одмах схватила, како је казала, да је то “љубав њеног живота”.

Мишел је шокирала јавност када је рекла да је авион “сексуално привлачи”, да га зове “драги” и да се диви његовим крилима и трупу.

Сада је поново у жижи, а након изјаве да је “раскинула љубавну везу” дугу девет година!

“Раздвојени смо, али смо остали пријатељи”, казала је за њемачке медије.

Мишел је раније открила да је објектофил, односно особа коју сексуално привлаче неживи предмети. Она је имала прилику и да уживо упозна “драгог”, у септембру 2019. Тада се попела на крило авиона и пољубила га, преноси Миррор.

“То је био најљепши тренутак у мом животу. Уживали смо заједно, љубили смо се и мазила сам га. Једног дана планирам да се преселим у хангар, како би живјели заједно”, рекла је.

Прије раскида, Мишел је купила више дијелова авиона, укљујући вентил резервоара, спојлер и клапну, како би имала нешто од свог “драгог” када су раздвојени.

Уз то, набавила је реплику ерлајнера с којом је спавала. Соба јој је била испуњена разноразним сувенирима, али сада их је распродала да би направила простор за нову страст.

“Сада волим да носим средњовјековне витешке оклопе”, открила је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: