Пријети му папрена казна

Погледајте тренутак када је пијани путник покушао да преузме контролу над авионом

  • Извор: Телеграф
  • 05.09.2024. 10:16

Пијани путник наводно је покушао да отвори излазна врата усред лета на Изи џет лету, док је посада покушавала да га обузда. Наима, на снимку, који се појавио на ТикТоку, породице су биле узнемирене док је пијани путник наводно правио неред на лету EZY8235 у уторак поподне.

Према извјештају Сан-а, путник је поломио интерфон у авиону и сукобио се са члановима кабинског особља.

Пијани путник је наводно назвао пилота "смећем" након што је авион прошао кроз турбуленције, а затим одлучио да ће преузети контролу над авионом на висини од 9.000 метара, тврди лист.

Пресушила ријека у Хрватској

Пресушила ријека у Хрватској

Како се наводи, путници су били бијесни након што је пијани путник изазвао да њихов лет буде преусмјерен у Минхен, након што је покушао да отвори излазна врата током лета. Полиција је ухапсила особу и одвела је у лисицама, док су остали путници, који су били погођени кашњењем, смјештени у хотеле.

На снимку, који има више од пола милиона прегледа, путници су аплаудирали док га је полиција храбро избацивала из авиона, заједно са особљем. Један изнервирани путник викао је: "Изађи, губитниче."

Авион је касније испратио громогласним аплаузом једног путника, који је, према снимку, храбро помогао особљу да обузда пијаног путника док авион није слетио.

Син Пирса Броснана живи као бескућник, краде тоалет папир из кафића?

Син Пирса Броснана живи као бескућник, краде тоалет папир из кафића?

Присјећајући се инцидента, извор је за Сан рекао:

- Кабинско особље је било сјајно и врло храбро, али цијела драма је била веома узнемирујућа.

Према подацима Британске управе за цивилно ваздухопловство, дјела пијанства у авиону могу резултирати казнама до 5.000 фунти и затворском казном од две године.

Видео-снимак објављен на друштвеним мрежама приказује тројицу полицајаца у кабини. Путник, који је носио црне наочаре за сунце и јастук за врат, првобитно је сједио, а затим је устао када га је полицајац питао имате ли ручни пртљаг.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: