Манчестер

Укрцао се у погрешан авион па ухапшен

  • Извор: Индекс
  • 06.10.2024. 17:59

На аеродрому у Манчестеру одгођен је лет након што се мушкарац "погрешно" укрцао у авион, објавио је данас нискотарифни авиопревозник "EasyJet“.

ББЦ пише да је путник са аеродрома требао летјети другим летом "EasyJet“, али је грешком ушао на лет за Милано. До инцидента је дошло у петак навече.

Сви су се путници морали искрцати из авиона јер су обављене додатне провјере у складу са стандардном процедуром. Полиција је саопштила да се "мушкарац укрцао на лет без исправне документације" те је ухапшен.

"Додатне провјере"

У авиону није пронађено ништа сумњиво и ништа не сугерише да је инцидент повезан с тероризмом, објавила је полиција. 

Портпарол "EasyJet“ рекао је да је лет био "подвргнут додатним провјерама, у складу са процедурама, због путника који се погрешно укрцао на лет".

"Безбједност и заштита су наш највећи приоритет и стога радимо с нашим партнерима на аеродрому Манчестер како бисмо схватили како се успио укрцати на лет", додају.

Портпарол полиције рекао је синоћ да је мушкарац у двадесетима ухапшен под сумњом да се "намјерно скривао у авиону без дозволе". Портпарол "EasyJet“ рекао је да "не могу откривати детаље док истрага траје".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.