АБА лига

Катастрофа Звезда у Сплиту и сензација за памћење

  • Извор: Курир
  • 06.10.2024. 19:46

Кошаркаши Црвене звезде направили су други кикс од старта АБА лиге, а то је прилично забрињавајуће с обзиром на то да су одиграли тек три утакмице.

У Сплиту је домаћин побједио резултатом 85:78 (18:16, 19:23, 23:22, 25:17) и тако приредио велику сензацију.

Послије доброг отварања утакмице црвено-бијелих и уводних 5:0, Сплит је одговорио са серијом 11:2, па је Звезда морала да јури благи заостатак. Током цијелог меча смо гледали резултатску клацкалицу, на тренутке смо имали грешке у серијама на обе стране, а у посљедњу четвртину су екипе ушле са неријешеним исходом.

Какав гест Јувентуса: Не заборављају Бремера

Какав гест Јувентуса: Не заборављају Бремера

Сплит је боље отворио посљедњу дионицу, Звезда је три и по минута била без поена. Успјела је да остане у игри, да дође и до предности, али је Сплит одиграо знатно боље у завршним минутима и на крају стигао до великог изненађења и побједе против Црвене звезде.

Шенон Шортер је предводио Сплит са 17 поена, Давид Шкара је додао 16, Антонио Јордано 14, а Борна Капуста 12 поена.

За Црвену звезду је Недовић постигао 16, а Огњен Добић 14 поена.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.