Кружи невјероватан снимак

Украјинци оборили руски авион, пилот ''мртав хладан'' снимио све шта се догађало

  • Извор: Телеграф
  • 06.08.2024. 12:57

Друштвеним мрежама кружи снима, чију аутентичност нисмо успјели да потврдимо, а на којем се види руски пилот који је снимио пад свог борбеног авиона, а потом и његов спуст падобраном на сигурно.

Снимак пилота је на мрежама подијелио проруски војни блогер Кирил Фјодоров, а исти је привукао пажњу и украјинских политичара.

"Архивиран снимак пилота, неколико секунди након катапултирања, из џепа вади уређај с ‘напредним мултимедијским могућностима‘. Уређај се у његовом џепу нашао сасвим случајно и, наравно, служио је само за борбена деловања", написао је Фјодоров, који има више од пола милиона пратилаца.

Војни блогер није открио која је летелица оборена, нити када и гдје је видео снимљен, преноси Јутарњи лист.. Једино што је открио јесте да је пилот преживио.

"Нећу вам рећи вријеме и мјесто снимања. Пилот је жив, на сигурном и спрема се поново да иде на Украјинце", навео је Фјодоров.

Романа без блама крала новац са рачуна људима из Србије и БиХ

Романа без блама крала новац са рачуна људима из Србије и БиХ

Видеоснимак је на X-u подијелио и Антон Герашченко, бивши савјетник украјинског министра унутрашњих послова.

"На интернету се појавио снимак руског пилота који је оборен, али је успио да се катапултира. Он је својим телефоном снимио и свој и пад летјелице", навео је.

Отац хтио да научи кћерку да плива па је бацио у море, а оно што је услиједило је прави хорор

Отац хтио да научи кћерку да плива па је бацио у море, а оно што је услиједило је прави хорор

"Како се катапултирање догодило изнад облака и на знатној висини, могао би бити пилот ловца Су-30/Су-35 или бомбардера Су-34. Судећи по мирном понашању пилота, авион је погођен дубоко у руској територији", додаје.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)