Снимак згрозио гледаоце

Отац хтио да научи кћерку да плива па је бацио у море, а оно што је услиједило је прави хорор

  • Извор: Агенције
  • 06.08.2024. 12:27

Снимак са једног љетвалишта постао је прошле године изузетно популаран на друштвеним мрежама, а ове године га готово сви поново дијеле, али уз упозоравајући опис и коментар да овакав поступак ниједном родитељу никада не падне на памет када је опхођење са дјецом у питању.

Велики број коментара, осуда, али и оних који подсјећају да су се старије генерације тако челичиле и училе разним вјештинама у животу. Па и да пливању.

Одакле је „отац године“, како га твитераши иронично зову – није познато. Јасно је само да је ноншалантно бацање дјетета у воду пренеразило читаву интернет заједницу.

Наиме, отац је маленој кћерки ставио мишиће за пливање, али они су њене руке биле превише сићушне да би се гумени мишићи задржали на њој приликом ‘судара’ са водом. Стога, када ју је отац преко ограде убацио у море, они су само склизнули са њених руку, остали да плутају по површини воде, док је дјевојчица потонула.

Ту се снимак завршава, сви вјерују да је девојчица инстинктивно изронила из мора, те да се све добро завршило, али су сви који су погледали остали у чуду и невјерици да је један родитељ смислио овакав начин „учења“ дјетета да плива.

„Није свако за дјецу“

„Јако сам се изнервирала. Није свако за дјецу“, „Мора да има много дјеце“, “Ово само отац може да уради. Мајка би била у води и чекала. Е, да у сљедећем животу будем отац, па да се мозак одмори“, „Будала године“, „Овог треба у затвор“, били су само неки од револтираних коментара испод видеа.

Други су покушали да нађу оправдање у „челичењу“ јер су многи, како кажу, морали да се сналазе „бацањем у ватру“ у тренутку јер се „на муци познају јунаци“.


„Тако се дјеца уче да пливају“

„Срби моји драги, тако се дјеца уче да пливају“, „Ово је хаос. Мене је покојни ћале спашавао од два ментола који су ме тако гурнули у море, имала сам око 7 година“, „Тако су и мене учили пливати, само нису ни покушали са мишићима“, „Мене ћале без „мисића“ избацио на сред Дунава из чамца. Казе тако је и њега дједа. Преживео сам и научио да пливам“, писали су други.

А један је био посебно суров јер је оправдао овакав чин тате којег су многи окарактерисали као несавјесног, несвјесног и неодговорног.

– Господин. Тако и треба. Дјеца су много мека данас – гласио је споран коментар.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.