Bivši američki obavještajac

Skot Riter: Mi ne možemo da pobijedimo u ratu protiv Rusije šta god da učinimo!

  • Извор: Sputnjik
  • 08.09.2023. 15:46

Američka vojna komanda neće dozvoliti sukob protiv Rusije jer oni shvataju do kakvih će posljedica to dovesti, izjavio je bivši američki obavještajac Skot Riter.

U svom podkastu bivši američki obavještajac i inspektor UN Skot Riter polemiše sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, koji je prošle nedjelje naveo da će demokrate, koje su na vlasti u SAD, pokrenuti 2024. godine rat protiv Rusije kako bi spriječile poraz na predsjedničkim izborima.

Balicki: Ruska vojska uništila još dva

Balicki: Ruska vojska uništila još dva "čelendžera", planuli od prvog udarca!

"Takva teza proističe iz toga što SAD mogu da pobjede. Međutim, mi ne možemo da pobijedimo u ratu protiv Rusije, ni sa običnim naoružanjem, ni sa nuklearnim, šta god da učinimo. Zato je glupo da se govori i o samoj mogućnosti žestokog sukoba", rekao je Skot Riter.

Dodao je da takav razvoj događaja neće dopustiti američka vojna komanda, koja razumije do kakvih bi posljedica doveo sukob između Rusije i SAD.

Lavrov: Bilo pokušaja da se dignu u vazduh gasovodi Turski tok i Plavi tok!

Lavrov: Bilo pokušaja da se dignu u vazduh gasovodi Turski tok i Plavi tok!

"Neće biti žestokog rata, jer generali znaju da ne mogu da pobjede", dodao je on.

Bivši američki obavještajac je naveo da Taker Karlson ništa ne zna o ratu. Riter mu je predložio da se sljedeći put konsultuje sa ljudima koji poznaju tu temu, na primjer, sa bivšim savjetnikom ministra odbrane Daglasom Mekgregorijem, koji je radio u administraciji bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa.

Пратите нас и путем Вибера