Трагедија

Пријетио бившој да ће убити њихову кћерку (13), на крају пресудио жени па скочио са балкона

  • Извор: Телеграф
  • 16.07.2024. 08:43

Несрећна Арети (36) из Амфилохије, у Грчкој, убијена је из пушке а за злочин је осумњичен њен бивши муж Бабиш (42) који је након што је починио гнусно недјело и себе лишио живота.

Мјештани краја у ком су бивши супружнициели кажу да је осумњичени био јако љубоморан на бившу жену и да ју је често тукао. Посљедњи пут је било на градској плажи само неколико дана прије убиства.

Онда се кроз неколико дана бивши муж са пушком у рукама појавио на вратима стана гдје је жена. Једини који је покушао да заустави злочин био је кум који је живио на спрату. Код њега у стан је дошла Аретина кћерка да га обавијести да је њен отац упао са пушком у рукама.

"Дјевојчица је позвала моју жену и рекла јој да је тата дошао кући и да има пушку у рукама. Моја жена је сишла на први спрат, али није могла да уђе у кућу. Нешто касније смо ушли у кућу и тада сам видио Бабиша. Покушао сам да га смирим колико сам могао", рекао је кум мушкарца.

Како је и сам рекао, Бабиш је и у њега уперио пушку пријетећи да ће да га убије.

"Када је угледао да његова бивша долази, он ју је устријелио, а онда се бацио са балкона на аутомобил на улици", додао је кум који је одмах о случају обавијестио полицију.

Како преносе грчки медији, прије самог злочина, Арети је била ван куће када ју је 43-годишњи мушкарац звао и пријетио да ће убити 13-годишњу кћерку уколико се не врати. У међувремену, дјевојчица је обавијестила кума који је живио на спрату изнад, али који касније нажалост није успио ништа да уради да спријечи злочин.

Обдукција ће показати тачан тачан узрок женине смрти.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.