Мајданпек

Пуцао им у леђа, па побјегао у шуму: Комшије проговориле о стравничном двоструком убиству

  • 16.07.2024. 10:08

Никада не бих очекивао да се деси овако нешто у нашем селу, каже комшија убијеног брачног пара из Тополнице недалеко од Мајданпека.

До двоструког убиства је дошло када се осумњичени посвађао са комшијама због пожара након чега је запуцао из пушке.

Нападач је убио двоје људи, док је једна особа рањена. Припадници Специјалне антитерористичке јединице неутралисали су двоструког убицу из села Тополница, код Мајданпека, након што је он пушком кренуо на њих.

Комшија убијеног брачног пара и убице Славољуб Петровић из Тополнице изјавио је јутрос за Блиц ТВ да није могао, ни да сања да ће се овако нешто десити у његовом селу, пише Блиц.

– Никада не бих очекивао да се тако нешто деси. Нисам био у селу када се десило убиство, али нисам чуо да су до сада били у свађи. Чуо сам само возила како долазе и хеликоптере како надлијећу – каже шокирани комшија.

Ово је брачни пар које је комшија усмртио након свађе

Ово је брачни пар које је комшија усмртио након свађе

И рођак убијеног пара је испричао детаље крвопролића.

Како је испричао рођак убијеног Радета ког је комшија упуцао у селу Тополница код Мајданпека, Раде и Румена имају кћерку. Раде је, према његовим ријечима, тог дана отишао у шталу по дрва, ту је био и осумњичени и Раде му је нешто рекао, након чега је осумњичени узео пушку и кренуо да пуца.

Они су, тврди, блиске комшије, живе 200 метара један од другог, дружили су се, па никоме није јасно како је дошло до крвавог пира.

Према наводима са терена стигли су и џипови Националног парка Ђердап, који ће помоћи у даљој истрази на овом неприступачном терену.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица