Мајданпек

Ликвидиран мушкарац који је усмртио супружнике у Тополници

  • Извор: Агенције
  • 15.07.2024. 22:56

Припадници Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) у понедјељак навече су неутралисали двоструког убицу из села Тополница, код Мајданпека, изјавио је потпредсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић.

"Припадници Специјалне антитерористичке јединице неутралисали су вечерас двоструког убицу П. П. (1935), који је у селу Тополница, код Мајданпека, из пушке убио брачни пар Р. Ј. (1955) и Р. Ј. (1956), и ранио М. Н. (1965)", рекао је Дачић, саопштио је МУП.

"И поред покушаја преговора и бацања сузавца и шок-бомби, лице није жељело да се преда, већ се с пушком у руци супротставило полицији, након чега су га, у складу са Законом о полицији и Правилником о полицијским овлашћењима, припадници САЈ-а лишили живота", изјавио је Дачић, наводи се у саопштењу МУП-а.

Детаљи сукоба у Бањалуци: Један странац посјечен по врату, други у бјекству

Детаљи сукоба у Бањалуци: Један странац посјечен по врату, други у бјекству

Подсјећамо, брачни пар убијен је у пуцњави у селу код Мајданпека, једна особа је повријеђена, а осумњичени је био у бјекству.

Трагичном догађају наводно је претходила свађа осумњиченог и комшије коме је запалио шталу.

Послије свађе, осумњичени је отишао кући, узео пушку и усмртио супружнике, те ранио још једну особу која је медицински збринута и налази се ван животне опасности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: