Солт Лејк

Попео се на мотор авиона и погинуо, снимљени посљедњи тренуци његовог живота

  • Извор: АТВ
  • 15.01.2024. 22:38

Узнемирујући видео забиљежио је посљедње тренутке човјека из Јуте који је пронађен мртав у мотору авиона Делта – на којем се види како проваљује врата за хитне случајеве и одлази на писту.

Кајлер Ефингер из Парк Ситyја преминуо је на Нову годину након што се попео на турбину авиона, који је чекао полијетање на међународном аеродрому Солт Лејк Сити са 100 људи у њему.

Недавно објављени снимак који је "Фокс 13 Нау" добио од Одјељења за аеродроме Солт Лејк Ситyја приказује Ефингера како трчи до закључаних врата на капији и покушава их отворити.

Има кратку препирку с особом која изгледа као запосленик аеродрома прије него што одјури до других врата и ципелом удара у прозор.


Погинуо украјински генерал-потпуковник

Погинуо украјински генерал-потпуковник

Затим се поново залијеће и ногом отвори друга врата излаза у случају нужде прије него што отрчи низ степенице, показује видео са друге камере.

Сљедећи видео приказује оно што је забиљежила термовизијска камера, а на њему се види како се авион полако креће док Ефингер трчи према њему прије него што се снимак прекида.

Други снимци које преноси "Фокс 13 Нау" показују како га остављају на аеродрому, како пролази кроз осигурање, пролази кроз терминал и бјежи од капије док баца своје ствари.

Ефингерова породица вјерује да је инцидент произишао из кризе менталног здравља док се спремао да одлети у Денвер да види свог болесног дједа.

“Задржали су га у обезбјеђењу, пропустио је лет. Они то зову манична фаза. То се једноставно није завршило добро за њега”, рекао је његов отац Џад Ефингер, раније за "Фокс 13".

Ефингер је пронађен "дјелимично унутар мотора постављеног на крило" авиона након што је менаџер аеродромске продавнице пријавио сметњу на осигураној страни терминала нешто прије 22 сата те ноћи.


Невјероватан случај у Загребу: Мерцедес бјежао полицији брзином до 170 km/h, возила га дјевојчица (12)

Невјероватан случај у Загребу: Мерцедес бјежао полицији брзином до 170 km/h, возила га дјевојчица (12)

Ербас А220-100 је био одлеђен прије лета за Сан Франциско, наводе званичници. Његови мотори су се ротирали у вријеме када је Ефингер пронађен, упркос томе што је аеродром првобитно пријавио да су искључени.

Полиција Солт Лејк Ситија и радници аеродрома пронашли су личне предмете, укључујући ципеле и одјећу, одбачене на једној од писта. 

Први су га извукли из усисног поклопца мотора, који усмјерава зрак у одјељење вентилатора мотора, и покушали спасити живот, укључујући примјену налоксона, али је на лицу мјеста проглашен мртвим.

Медицинска канцеларија тек треба да утврди тачан узрок и начин његове смрти.

Полиција заједно са Федералном управом за авијацију, Националним одбором за сигурност саобраћаја и Управом за сигурност саобраћаја и даље истражује кршење сигурности и смрт.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)