Имају само ријечи хвале

Пријатељи убијеног Крсмановића: Бољег човјека од њега није било

  • Извор: Телеграф
  • 18.07.2024. 17:48

На мјесту на којем је убијен полицајац Николе Крсмановића (34) окупили су се људи који пале свијеће.

Иначе, испред куће у селу Драгинац убијеног полицајца окупила се тужна поворка, фамилија и многобројни пријатељи, момци велики као делије, убијеног полицајца Николе Крсмановића (34) изјављују саучешће, плачу у колони. Иначе, сахрана ће бити у суботу.

Фатон побјегао из затвора па објавио видео прије убиства полицајца: Завршио сам

Фатон побјегао из затвора па објавио видео прије убиства полицајца: Завршио сам

Николини пријатељи из дјетињства су касније постали његове колеге. У дворишту породичне куће Крсмановића сједе сломљени. Како причају за Телеграф.рс, Никола је био у Жандармерији у Београду, а потом је дошао у граничну полицију како би био ближе кући и породици и како би им помагао. Истичу и да није желио да сједи на граници, већ је искључиво хтио да буде у патроли.

"Бољег човјека од њега није било. Нема мрљу у каријери, ни у животу. Шта год да је радио, радио је професионално, што се показало и у овом случају, када је зауставио аутомобил. Прије неки дан смо сједили и гледали фудбал, а сада сједимо овдје и њега нема“, каже Николин пријатељ и додаје да је за Николу "постојала само природа, спорт и полиција".

Ко је Фатон Хајризи: Проглашен 'државним непријатељем број 1', први пут убио са 15 година

Ко је Фатон Хајризи: Проглашен 'државним непријатељем број 1', први пут убио са 15 година

Николин други пријатељ истиче да је био веома цијењен у селу, да нема комшије који није дошао у кућу Крсмановића након синоћњег убиства.

"Тренирао је фудбал у локалном клубу, тренирао је карате, на свим полицијским обукама је бриљирао. Обожавао је псе, хтио је да се бави дресуром полицијских паса“, рекао је. 

Са Николом је провео најљепше дане. Знају се од дјетињства, заједно су ишли у школу, били су цимери, радили су заједно. Јуче је требало да иду заједно на рафтинг, али је Никола морао да ради.

"Умјесто да му идем на свадбу, ја купујем црнину да дођем овдје. Никола заслужује да се о њему говори само у суперлативу. Нико овде ниједну лошу ријеч нема за њега, каква је то људска величина. Не смије да се заборави ко је и какав је био“, додао је.

Кострешевић за АТВ потврдио: У Бијељини ухапшен осумњичени за транспорт убице од Прешева ка Лозници

Кострешевић за АТВ потврдио: У Бијељини ухапшен осумњичени за транспорт убице од Прешева ка Лозници


Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Од јутра до сутра (12+)

    'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)