Осумњичени

Фатон побјегао из затвора па објавио видео прије убиства полицајца: Завршио сам

  • Извор: АТВ
  • 18.07.2024. 17:34

Албанац Фатон Хајризи, кога је његов брат означио као убицу српског полицајца Николе Крсмановића, јуче је на ТикТоку објавио видео у којем говори да више неће ићи у затвор.

У помало нејасном обраћању, он говори да је завршио са затвором и спомиње другу страну.

"Нећу да идем у затвор и ако идем желим да вам нешто кажем, знам да портали пишу, али не занима ме. Ако идем у затвор без споразума, слушајте ме добро јер знам да ме гледате и слушате, ако идем у затвор неће бити прилике више да ме чујете ни видите. Или ја или друга страна ће у затвор, али ја нећу јер ја сам завршио са затвором", говори у видеу објављеном на поменутој друштвеној мрежи.

Фатон је побјегао 6. јула из затвора Смрековница, а то му је било укупно девето бјекство из затвора, по чему је рекордер на Косову. Мотив најновијег бјекства из затвора, како је објаснио на друштвеним мрежама, било је злостављање које је трпио, објавили су косовски медији, а пренио је "Коссев".

Дачић се поново огласио: Осумњичени за убиство полицајца је лагао

Дачић се поново огласио: Осумњичени за убиство полицајца је лагао

Он је јавности постао познат послије убиства руског војника, припадника КФОР-а, 2000. године, а тај злочин је извршио кад је имао само 15 година. Због овог убиства осуђен је на 27 година затвора, али је по први пут побјегао послије само три дана проведена иза решетака у Косовској Митровици. Као мотив, Хајризи је навео да је руског војника убио јер га је "видио да вријеђа неке Албанце“.

Српски полицајац Никола Крсмановић убијен је јуче приликом редовне контроле возила. Најприје је за његово убиство осумњичен Албанац Артан Хајризи, који је касније изјавио да иза свега стоји његов брат Фатон који му је наводно украо документе.

@fatoni1111 #fatonhajrizi #uck #ademjashari ♬ original sound - FATON HAJRIZI

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.