Imaju samo riječi hvale

Prijatelji ubijenog Krsmanovića: Boljeg čovjeka od njega nije bilo

  • Izvor: Telegraf
  • 18.07.2024. 17:48

Na mjestu na kojem je ubijen policajac Nikole Krsmanovića (34) okupili su se ljudi koji pale svijeće.

Inače, ispred kuće u selu Draginac ubijenog policajca okupila se tužna povorka, familija i mnogobrojni prijatelji, momci veliki kao delije, ubijenog policajca Nikole Krsmanovića (34) izjavljuju saučešće, plaču u koloni. Inače, sahrana će biti u subotu.

Faton pobjegao iz zatvora pa objavio video prije ubistva policajca: Završio sam

Faton pobjegao iz zatvora pa objavio video prije ubistva policajca: Završio sam

Nikolini prijatelji iz djetinjstva su kasnije postali njegove kolege. U dvorištu porodične kuće Krsmanovića sjede slomljeni. Kako pričaju za Telegraf.rs, Nikola je bio u Žandarmeriji u Beogradu, a potom je došao u graničnu policiju kako bi bio bliže kući i porodici i kako bi im pomagao. Ističu i da nije želio da sjedi na granici, već je isključivo htio da bude u patroli.

"Boljeg čovjeka od njega nije bilo. Nema mrlju u karijeri, ni u životu. Šta god da je radio, radio je profesionalno, što se pokazalo i u ovom slučaju, kada je zaustavio automobil. Prije neki dan smo sjedili i gledali fudbal, a sada sjedimo ovdje i njega nema“, kaže Nikolin prijatelj i dodaje da je za Nikolu "postojala samo priroda, sport i policija".

Ko je Faton Hajrizi: Proglašen 'državnim neprijateljem broj 1', prvi put ubio sa 15 godina

Ko je Faton Hajrizi: Proglašen 'državnim neprijateljem broj 1', prvi put ubio sa 15 godina

Nikolin drugi prijatelj ističe da je bio veoma cijenjen u selu, da nema komšije koji nije došao u kuću Krsmanovića nakon sinoćnjeg ubistva.

"Trenirao je fudbal u lokalnom klubu, trenirao je karate, na svim policijskim obukama je briljirao. Obožavao je pse, htio je da se bavi dresurom policijskih pasa“, rekao je. 

Sa Nikolom je proveo najljepše dane. Znaju se od djetinjstva, zajedno su išli u školu, bili su cimeri, radili su zajedno. Juče je trebalo da idu zajedno na rafting, ali je Nikola morao da radi.

"Umjesto da mu idem na svadbu, ja kupujem crninu da dođem ovdje. Nikola zaslužuje da se o njemu govori samo u superlativu. Niko ovde nijednu lošu riječ nema za njega, kakva je to ljudska veličina. Ne smije da se zaboravi ko je i kakav je bio“, dodao je.

Kostrešević za ATV potvrdio: U Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice od Preševa ka Loznici

Kostrešević za ATV potvrdio: U Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice od Preševa ka Loznici


Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Od jutra do sutra (12+)

    'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)