Ухапшена у акцији "Блек тај 2"

Инфлуенсерка Адна Хелић на слободи, затражене мјере забране

  • Извор: Кликс
  • 24.04.2024. 13:07

Инфлуенсерка Адна Хелић, која је прекјуче ухапшена заједно са још 22 особе из Сарајева, Мостара и Зенице због сумње на организовани криминал, од данас је на слободи, а за њу су затражене мјере забране.

Како су за Кликс потврдиле њени адвокати Белма Балијагић Џухо и Мерсиха Делић, Хелић је укинуто задржавање у просторијама МУП-а КС.

Након што је ухапшена, испитао ју је у и поступајући тужилац, а Тужилаштво БиХ је за њу и још четири особе затражило мјере забране.

Осталих 18 осумњичених, који су ухапшени у акцији "Блек тај 2", су такође испитани, али су за њих затражене мјере притвора и рочиште о тим мјерама ће бити одржано у 14 сати.

И позната инфлуенсерка ухапшена у акцији 'Блек тај 2'

И позната инфлуенсерка ухапшена у акцији 'Блек тај 2'

Група осумњичених, међу којима су и високи званичници полицијских агенција, ухапшени су као резултат међународне сарадње БиХ и Еуропола и доводе се у везу са вођом наркокартела "Тито и Дино" Едином Гачанином. Сумња се на радње организованог криминала као што је прање новца и трговина дрогом, али то тек предстоји да се утврди.

Међу јавности познатим именима осумњичених су први човјек ФУП-а Вахидин Муњић, бизнисмен Гордан Мемија, шеф специјалне јединице МУП-а Мустафа Селмановић и поједини припадници специјалне полиције ФУП-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм