Iza sebe ostavio sina

Еmotivna ispovijest Lukine supruge: Ostavio si pola sebe zauvijek kraj mene

  • Izvor: Blic
  • 03.09.2024. 10:08

"Svašta smo htjeli, ali ipak nismo uspjeli", riječi su bivše žene Luke Vuksanovića čije tijelo je pronađeno juče, devet dana nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila kod Mladenovca.

Neutješna porodica i prijatelji opraštaju se od Luke, a sada se oglasila i njegova bivša partnerka i podijelila fotografiju sa njihovim sinom.

– Svašta smo htjeli, ali ipak nismo uspjeli. Ostavio si pola sebe zauvijek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru – napisala je Lukina bivša partnerka sa kojom ima dijete.

Neda Ukraden pokazala obline u kupaćem, pa uslijedio opšti haos

Neda Ukraden pokazala obline u kupaćem, pa uslijedio opšti haos

Podsjetimo, Luka Vuksanović doživio je saobraćajnu nesreću kod Mladenovca kada se automobilom zakucao u bankinu, a zatim nestao. Očevici su odmah kada su čuli jak udarac u bankinu izašli iz kuća i obližnjih objekata da pomognu, ali kada su prišli automobilu, Luka nije bio tu.

Devet dana trajala je potraga za njim, a juče je pronađen na oko 100 metara od mjesta gd‌je je ostao potpuno uništen automobil.

Ričard Gir nakon 35 godina otkrio tajnu sa snimanja filma

Ričard Gir nakon 35 godina otkrio tajnu sa snimanja filma "Zgodne žene"

Tijelo Luke Vuksanovića pronađeno je u neprepoznatljivom stanju, a za sada nikome nije jasno kako je niko nije mogao da ga nađe devet dana, a bio je sve vrijeme u blizini.

Nestao za 40 sekundi

Podsjetimo, kako je Lukina starija sestra ranije ispričala za Blic, Luka je bio sam u kolima i krenuo je kod drugara. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je sa radnicom zbog ЕNP, jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se vraćao.

Novi život naše glumice: Razvela se, stanuje na dvije lokacije i uživa za sve pare

Novi život naše glumice: Razvela se, stanuje na dvije lokacije i uživa za sve pare

– Poslije sedam kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izletio je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su vid‌jeli, poslije 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izletjeli odmah. Međutim, za 40 sekundi da neko nestane je prosto nevjerovatno – ispričala je ona.

Pratite nas i putem Vibera

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Red Rok (16+)

    ''Serija: Red Rok (16+)

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica