Врање

Била је мајка четворо дјеце - Ово је преминула породиља, огласила се породица

  • Извор: Информер
  • 21.04.2024. 15:46

Породиља X.А. (37) из Прешева, мајка четворо дјеце, преминула је у сриједу, 17. априла, а сахрањена је у петак у селу Ашане.

Директор Здравственог центра у Врању, Саша Ђорђевић рекао је да је до смрти породиље и мајке четворо дјеце дошло усљед компликација приликом порођаја.

Од короне боловао 613 дана, пронађено више од 50 мутација

Од короне боловао 613 дана, пронађено више од 50 мутација

Према ријечима рођака преминуле, упркос губитку, њена породица је веома захвална љекарима који су успјели да спасу бебу.

- Она је имала проблеме са срцем, колико сам ја упознат. Неки од њених чланова породице су били присутни све вријеме у болници и по мојим сазнањима било је два или три гинеколога, пар анестезиолога, кардиолог који су бринули о њој... Међутим, усљед проблема нису могли да јој спасу живот. Знам да је порођај водио доктор Драган Величковић и да они, наводно, немају замјерке на његов рад. Њен супруг ради у Шведској и колико сам упознат, захвални су што су доктори ипак успјели да спасу дијете - каже овај човјек из околине Прешева, рођак покојне труднице.

Више јавно тужилаштво у Врању потврдило је да би у недјељу требало да буде саслушан доктор Величковић. Затражена је и обдукција породиље у Заводу за судску медицину у Нишу.

Утврђују се околности како је породиља преминула. У Здравственом центру у Врању урађена је унутрашња контрола, клиничка и судско-медицинска обдукција.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина