Састанак политичких партија

Подршка Вучићу за начелника Сребренице, позив независном кандидату да се повуче

  • Извор: АТВ
  • 18.07.2024. 12:54

Политичке партије из Републике Српске подржале су кандидата за начелника Сребренице Милоша Вучића, што је потврђено и на данашњем састанку у овој општини.

У Сребреници ће бити организован изборни штаб за предстојеће локалне изборе, рекао је предсједник СНСД-а Милорад Додик након састанка. Шеф штаба ће бити актуелни начелник општине Младен Грујичић.

Додик је рекао да је разговарано о томе како обезбиједити Вучићеву побједу на локалним изборима, истичући да су све политичке партије јединствене о овом питању. Он је рекао да представник СДС-а није присуствовао састанку, али да ова странка такође подржава кандидатуру Вучића.

"Између партнера постоје одређене политичке разлике, чак и личне, али оно што је важно јесте да Срби у Сребреници превазилазе анимозитете и уједињују се око заједничког кандидата. Ја сам преузео гаранције да водим рачуна о томе", нагласио је Додик и додао да је договорено да структура власти након избора буде таква да одговара изборном резултату.

Предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик састао се данас у Сребреници са представницима политичких партија из Српске које подржавају заједничког српског кандидата за начелника ове општине Милоша Вучића на предстојећим локалним изборима.

Састанку су присуствовали предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, лидер ДНС-а Ненад Нешић, потпредсједник ДЕМОС-а Споменка Стевановић, у име Социјалистичке партије Петко Ранкић, предсједник Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" Драган Ђурђевић.

На састанку је био и Милош Вучић, као и представници локалних политичких партија које подржавају његову кандидатуру, те предсједник Борачке организације Сребренице Гојко Симић

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)