Sastanak političkih partija

Podrška Vučiću za načelnika Srebrenice, poziv nezavisnom kandidatu da se povuče

  • Izvor: ATV
  • 18.07.2024. 12:54

Političke partije iz Republike Srpske podržale su kandidata za načelnika Srebrenice Miloša Vučića, što je potvrđeno i na današnjem sastanku u ovoj opštini.

U Srebrenici će biti organizovan izborni štab za predstojeće lokalne izbore, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik nakon sastanka. Šef štaba će biti aktuelni načelnik opštine Mladen Grujičić.

Dodik je rekao da je razgovarano o tome kako obezbijediti Vučićevu pobjedu na lokalnim izborima, ističući da su sve političke partije jedinstvene o ovom pitanju. On je rekao da predstavnik SDS-a nije prisustvovao sastanku, ali da ova stranka takođe podržava kandidaturu Vučića.

"Između partnera postoje određene političke razlike, čak i lične, ali ono što je važno jeste da Srbi u Srebrenici prevazilaze animozitete i ujedinjuju se oko zajedničkog kandidata. Ja sam preuzeo garancije da vodim računa o tome", naglasio je Dodik i dodao da je dogovoreno da struktura vlasti nakon izbora bude takva da odgovara izbornom rezultatu.

Predsjednik SNSD-a i Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Srebrenici sa predstavnicima političkih partija iz Srpske koje podržavaju zajedničkog srpskog kandidata za načelnika ove opštine Miloša Vučića na predstojećim lokalnim izborima.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, lider DNS-a Nenad Nešić, potpredsjednik DЕMOS-a Spomenka Stevanović, u ime Socijalističke partije Petko Rankić, predsjednik Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj" Dragan Đurđević.

Na sastanku je bio i Miloš Vučić, kao i predstavnici lokalnih političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu, te predsjednik Boračke organizacije Srebrenice Gojko Simić

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.