Кристина Салковић

Поново се огласила жена најпознатијег српског горштака

  • Извор: Агенције
  • 17.08.2024. 13:27

Јавност у Србији али широм региона остала је у шоку након што је Кристина Салковић, супруга горштака Данијела Данета Биорца, објелоданила на друштвеним мрежама да је била жртва породичног насиља.

Она је раније оптужила Данета и његову мајку, назвала их је лажовима, преварантима, глумцима и лудацима... Оптужила их је да су је тровали, да је завршила у болници. Како је за Курир говорила, потврђено јој је да су јој цријева нечим уништена и да има јако тешко обољење које не може да се излијечи, као и да Дане не жели ни слику њиховог сина да јој пошаље.

Сада је Кристина у великој исповијести испричала како је заправо изгледао њен живот на Голији тврдећи да се и даље осјећа јако лоше.

"Он је говорио све вријеме да би волио да дођем, да тражи жену, да хоће да има дјецу и све то. И ми смо тако писали и ја сам одлучила да одем тада код њега, да се упознамо још боље и да останем. Па било је у почетку баш тешко. Поготово кад је зима, били су велики снијегови по два, три, четири метра. Он је волио и хтио да се снима за телевизију. Ја нисам жељела, али ме је он тјерао сваки пут да се снимамо, да би он узео новац и донације од добрих људи који су помагали. И тај новац је трошио само на себе, иако су људи то слали за Јована, за наше дијете“, тврди Кристина.

''Хеликоптер неће гасити пожар код Берковића због лоших временских прилика''

''Хеликоптер неће гасити пожар код Берковића због лоших временских прилика''

Потом је открила и да им је дијете болесно, те да је њена мајка дјечака водила код љекара у Сарајево.

"Ја сам силом морала њега измољавати и плаћати пут, некада је и он, не могу душу да гријешим и да сада лажем, али је буквално, чим се спомене одлазак, само паре прво споменуо. Ништа дијете, ништа болесно. Дијете је било у Сарајеву у болници, једва је остало живо. И ко зна сад шта се дешава“, прича између осталог Кристина.

Онда се осврнула и на своје тврдње одраније да су је тровали због чега има трајне проблеме са цријевима.

"Ја сам одлазила код ње (свекрве) понекад кад дијете иде доктору па свратим оно да га види и то. Ја сам јела посебну храну, мени су давали посебну храну и пиће, они су јели нешто своје“, испричала је за Хајп ТВ.

У разговор се укључила и Кристинина мајка која тврди да је у једном тренутку посјетила кћерку те да је затекла да лежи као костур и да су јој испали зуби. Тада је жељела да води кћерку и унука са собом, али је дијете, које је наводно плакало, узела Данетова мајка.

Страхота у Риму: Најезда пацова, змија, стршљенова и галебова

Страхота у Риму: Најезда пацова, змија, стршљенова и галебова

Кристина тврди и да је Дане наводно вријеђао њихово дијете које има здравствени проблем. Како тврде Кристина и њена мајка, она ће морати да прима терапију до краја живота.

"Желим само дијете своје, да ми се врати што прије, јер је и болестан, и патим наравно за њим као и мајка свака, да ми се врати дијете“, каже.

Кристина тврди да Данетова породица жели да задржи дијете како би добијали донације, те да им је због тога била сметња.

Иначе, Дане се раније огласио и на све оптужбе које је Кристина објавила на Инстаграму изјавио за Блиц да "јој је изгледа хакован профил".

(Курир.рс/Јутјуб Хајп ТВ)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Чаролија Републике Српске

    ''Чаролија Републике Српске

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.