Голија

Горштак Дане наводно тужио супругу

  • Извор: Новости.рс
  • 23.08.2024. 08:16

Данијел Дане Бијорац, познати горштак са Голије тужио је Кристину Салковић, са којом има сина, за клевете, лажне оптужбе и повреду части и угледа.

Како се сазнаје, он је сам саставио тужбу, овјерио је у Општини Нови Пазар и предао Тужилаштву у том граду.

Кристина, која је са Данетом на планини живјела неколико година оптужила је на друштвеним мрежама и у медијима Данета и његову мајку Весну да су је злостављали и тровали, па је са тешком упалом цријева завршила у болници.

Почиње реформа пензијског система: Какве промјене је Фонд ПИО предложио

Почиње реформа пензијског система: Какве промјене је Фонд ПИО предложио

Како је навела "зарадила" је обољење цријева које је неизљечиво. У тим оптужбама казала је и да су је тјерали да се снимају за медије, како би добијали донације и новац, који су трошили само на себе.

Наводно, Кристина се често жалила на дијареју и Дане ју је, како тврди извор "Новости", неколико пута због тога водио у приватну клинику у Новом Пазару.

"Он има доказе за то и да је водио на лијечење. И полиција и Центар за социјални рад су били упознати са цијелом том ситуацијом и прије него што је она отишла са Голије", каже извор.

"Она је са планине од њега отишла почетком маја ове године и била код његових родитеља у селу једно мјесец дана, а онда отишла и одатле и два мјесеца касније га оптужила", тврди даље извор.

Детаљи страшног пожара у Новом Саду: Страдали родитељи и четворо дјеце

Детаљи страшног пожара у Новом Саду: Страдали родитељи и четворо дјеце

Кристина је у исповијести испричала како је заправо изгледао њен живот на Голији тврдећи да се и даље осјећа јако лоше.

"Он је говорио све вријеме да би волио да дођем, да тражи жену, да хоће да има дјецу и све то. И ми смо тако писали и ја сам одлучила да одем тада код њега, да се упознамо још боље и да останем. Па било је у почетку баш тешко. Поготово кад је зима, били су велики сњегови по два, три, четири метра. Он је волио и хтио да се снима за телевизију. Ја нисам жељела, али ме је он тјерао сваки пут да се снимамо, да би он узео новац и донације од добрих људи који су помагали. И тај новац је трошио само на себе, иако су људи то слали за Јована, за наше дијете", тврди Кристина.

Потом је открила и да им је дијете болесно, те да је њена мајка дјечака водила код љекара у Сарајево.

"Ја сам силом морала њега измољавати и плаћати пут, некада је и он, не могу душу да гријешим и да сада лажем, али је буквално, чим се спомене одлазак, само паре прво споменуо. Ништа дијете, ништа болесно. Дијете је било у Сарајеву у болници, једва је остало живо. И ко зна сад шта се дешава", прича између осталог Кристина.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: