Музичка дива

Селин Дион послије дуго времена виђена у јавности

  • Извор: Блиц
  • 24.06.2024. 10:51

Музичка дива Селин Дион шокирала је јавност прије двије године када је објавила да болује од тешке неуролошке болести познате као синдром укочене особе, а од тада њено појављивање у јавности је сведено на минимум.

Ипак, позната пјевачица указала је велику част хрватском виолончелисти Стјепану Хаусеру појавивши се на његовом концерту у Лас Вегасу.

Како се могло прочитати на друштвеним мрежама, гдје је Стјепан Хаусер објавио фотографије са Селин, она је са члановима породице дошла на његов концерт у “граду гријеха” – Лас Вегасу.

– Чекао сам на овај моменат веома дуго! Хвала Селин Дион што је са члановима породице дошла на мој концерт у Вегасу, била ми је част! – написао је Стјепан у опису.

Публика је са одушевљењем и громким аплаузом поздравила сјајну пјевачицу, а она је захвално махала.

Подсјетимо, славна пјевачица саопштила је 2022. године да болује од синдрома укочене особе и од тада траје њена велика борба.

– Иако ми се срце слама срце, најбоље је да откажемо све док заиста не будем спремна да се вратим на сцену – рекла је у мају прошле године о отказивању турнеје па поручила: “Не одустајем… и једва чекам да вас поново видим!”.

Селин је објаснила да поремећај изазива грчеве мишића и да јој “не дозвољава да користи гласне жице и пјева како то она може”.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:50 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:40 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:55 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:20 Серија: 1994 (16+)

    ''''Серија: 1994 (16+)

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм