Легендарна пјевачица

Велики повратак Селин Дион на сцени послије тешке дијагнозе

  • Извор: Блиц
  • 25.07.2024. 16:09

Велики (и добро плаћен) повратак легендарне пјевачице Селин Дион на сцену на церемонији отварања Олимпијских игара у Паризу је све извјеснији, и ово је њен први велики наступ након што јој је дијагностиковано тешко обољење.

Пјевачица је објавила да јој је дијагностикован ријетки аутоимуни поремећај кретања, синдром укочене особе (СПС) у децембру 2022. након што је отказала све датуме турнеје за 2023. и 2024. годину. Од тада је Селин искрена говорила о свом тешком здравственом стању, и да има симптоме попут исцрпљујућих грчева и укоченост који је спречавају да наступа.

Још више се отворила у свом моћном документарцу “Ја сам: Селин Дион”. Али током њене борбе била је врло одлучна да још једном пјева уживо.

А сада се тај сан можда остварује – а уз то ће бити и лијепо плаћена.

Селин Дион је примјећена како у понедјељак стиже у Париз у хотел Ројал Монсо, на истој локацији на којој борави и Лејди Гага, још један извођач о коме се причало да ће наступити на отварању Олимпијских игара у петак, наводи Вариети.

Пјевачица је синоћ фотографисана испред хотела и са очима пуних суза поздравила окупљене обожаватеље.

Према директном извору ТМЗ-а, пјевачици је понуђено два милиона долара за само једну пјесму. И то без додатних трошкова путовања, смјештаја и додатне погодности.

– Плаћају тону новца. Селин није крила да жели да се врати на сцену, а Париз би за њу био савршена прилика за то – рекао је недавно инсајдер.

Церемонија отварања ће бити за памћење – планира се да се одржи ван стадиона, низ ријеку Сену, стижући до Трокадера који је дом легендарне знаменитости Париза, Ајфелове куле. Ако све буде било у реду, имаћемо прилику да слушамо легендарну Селин Дион. Поред потенцијалних наступа Селин и Лејди Гаге, на отварању ће бити још 3.000 извођача.

У недавном интервјуу за "Vogue France", добитница Гремија је проговорила о својој мотивацији да се опорави.

– Како ја то видим, имам два избора. Или да тренирам као спортиста и радим, или да се искључим и да будем готова са тим, останем код куће, слушам своје пјесме, станем испред огледала и пјевам себи. Одабрала сам да радим свим својим тијелом и душом, од главе до пете, са медицинским тимом. Желим да будем најбоља што могу. Мој циљ је да поново видим Ајфелов торањ – рекла је Селин у интервјуу недавно.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.