Muzička diva

Selin Dion poslije dugo vremena viđena u javnosti

  • Izvor: Blic
  • 24.06.2024. 10:51

Muzička diva Selin Dion šokirala je javnost prije dvije godine kada je objavila da boluje od teške neurološke bolesti poznate kao sindrom ukočene osobe, a od tada njeno pojavljivanje u javnosti je svedeno na minimum.

Ipak, poznata pjevačica ukazala je veliku čast hrvatskom violončelisti Stjepanu Hauseru pojavivši se na njegovom koncertu u Las Vegasu.

Kako se moglo pročitati na društvenim mrežama, gdje je Stjepan Hauser objavio fotografije sa Selin, ona je sa članovima porodice došla na njegov koncert u “gradu grijeha” – Las Vegasu.

– Čekao sam na ovaj momenat veoma dugo! Hvala Selin Dion što je sa članovima porodice došla na moj koncert u Vegasu, bila mi je čast! – napisao je Stjepan u opisu.

Publika je sa oduševljenjem i gromkim aplauzom pozdravila sjajnu pjevačicu, a ona je zahvalno mahala.

Podsjetimo, slavna pjevačica saopštila je 2022. godine da boluje od sindroma ukočene osobe i od tada traje njena velika borba.

– Iako mi se srce slama srce, najbolje je da otkažemo sve dok zaista ne budem spremna da se vratim na scenu – rekla je u maju prošle godine o otkazivanju turneje pa poručila: “Ne odustajem… i jedva čekam da vas ponovo vidim!”.

Selin je objasnila da poremećaj izaziva grčeve mišića i da joj “ne dozvoljava da koristi glasne žice i pjeva kako to ona može”.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: