"I Am: Celine Dion"

Ускоро излази филм о Селин Дион

  • Извор: Б92
  • 20.04.2024. 19:24

Документарац о једној од најпознатијих пјевачица свих времена долази на Амазон.

Документарни филм под називом "I Am: Celine Dion", у режији Ирене Тејлор, моћи ће да се гледа на Приме Видеу у јуну.

У документарном филму налази се материјал који се снимао годину и по дана. Осим каријере, приказује и Дионину битку са синдромом укочене особе, ретким неуролошким поремећајем који погађа мозак и кичмену мождину, преноси "Variety".

Болест је готово зауставила живот и наступање Селин Дион.

Пјевачица се нада да ће документарац "подићи свијест о овом мало познатом стању". Објаснила је зашто је у овом тренутку живота одлучила да га сними.

"Ових посљедњих неколико година било је изазов за мене, пут од откривања моје болести до учења како живјети с њом и управљати њоме, али не дозволити да ме дефинише", рекла је у изјави.

Додала је да је схватила колико јој недостају обожаваоци.

"Схватила сам колико ми је недостајало да видим обожаваоце. Одлучила сам да желим да документујем овај дио свог живота како бих помогла другима који имају ту дијагнозу", рекла је она.

Емитовање документарног филма коментарисала је и Џенифер Салке, водитељка студија Амазон МГМ.

"Овај документарац је сиров, интиман приказ кључног раздобља у њеном животу и каријери”, рекла је у изјави Салке.

Подсјетимо, Селин Дион је крајем 2022. године открила да болује од синдрома укочене особе. Вијест је открила емотивним видеом објављеним на свом званичном Инстаграму, а посљедњих мјесеци јој се стање погоршало, па више не излази толико у јавност. Због болести је пјевачица отказала европски дио своје турнеје "Courage".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)