Kada je MADI onda je TAMAN!

  • 24.11.2020. 09:53

Mesna industrija MADI je prepoznatljiv brend na domaćem, ali i izvoznim tržištima i nakon 30 uspješnih godina u poslovanju sa pilećim mesom, u 2020.godini proširuje svoje polje djelovanja i na trajne, suhomesnate proizvode od crvenog mesa.

Nakon intenzivnog ulaganja u proizvodne kapacitete i izgradnju potpuno novog pogona na 3300m2, iz investicije vrijedne 7 milion KM, sa velikim zadovoljstvom predstavljamo našu novu liniju proizvoda TAMAN MADI.

„U fabriku brenda TAMAN MADI smo uložili ne samo materijalne resurse, nego svo naše znanje i iskustvo kad je riječ o zadovoljstvu naših kupaca.  S tim u vezi, vjerujemo da će kupci ukazati povjerenje brendu TAMAN MADI a mi smo sigurni da će biti zadovoljni.  Vjerujemo da će TAMAN MADI proizvodi  postati dio jelovnika svake porodice kojoj je stalo da ima pouzdan i kvalitetan proizvod na svojoj trpezi.“ – kazali su nam iz kompanije MADI.

Za početak, odlučili smo se za slijedeće proizvode: SUDŽUK (450g), MOJ sudžuk (450g i 100g), Čajna kobasica (500g) i SPECIAL kobasica (500g i 100g) .

Naši proizvodi su:

  •  bez glutena,
  •  bez soje,
  • bez umjetnih boja,
  • certificirani,
  • pažljivo pripremljeni po tradicionalnoj recepturi sa najfinijim 100% goveđim i junećim mesom.

Kroz ovu kampanju nas prati i jedan od vrhunskih glumaca sa ovih prostora, gdin. Admir Glamočak alias Mustafa Sudžuka i na sebi svojstven način daje poseban doživljaj cijele priče.  Oficijelni video kampanje TAMAN MADI možete pogledati na slijedećim linkovima:

WEB:  www.madi.ba/taman-madi/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCs94pA5r6a3WPnKNWge2UmA/featured

Obradovati sebe i svoje ukućane sa tradicionalnim okusom sudžuka, oplemeniti svoj sendvič sa Čajnom kobasicom ili začiniti svako druženje sa pikant SPECIAL kobasicom je užitak kakav niste ni sanjali.

Preporučio Mustafa Sudžuka.