Ljubovija

Neizmjerna tuga: Preminuo Igor Brkić

  • Izvor: Blic
  • 18.08.2024. 15:43

Igor Brkić (17) iz Ljubovije preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom mozga.

Ovaj tinejdžer borio se svim silama protiv nevidljivog neprijatelja. Nažalost, njegovo tijelo nije izdržalo i napustio je ovaj svijet.

Vijest o njegovoj smrti podijelila je majka, a porodica, prijatelji i poznanici opraštaju se od Igora putem društvenih mreža.

Ljekari mislili da ima koronu, pa mu otkrili rak

Igor je bio zdrav, veseo i nasmijan dječak. Kao i svaki drugi tinejdžer, išao je u školu, družio se, maštao o svojoj budućnosti.

Njegovo dječije sanjarenje, jednog dana prekinula je zloćudna bolest, iako na početku uopšte nije djelovalo da je u pitanju rak.

Poznat identitet nastradale žene: Kolege se oprostile dirljivom porukom

Poznat identitet nastradale žene: Kolege se oprostile dirljivom porukom

"Prvi simptomi bili su glavobolje i povraćanje, to je trajalo oko desetak dana. Doktori su mislili prvo da je korona. Primao je infuzije, ali uzalud. Bolovi su i dalje bili prisutni. Onda smo odlučili da odemo u bolnicu. Uslijedio je i magnet, gdje su ustanovili da ima tumor na mozgu", ispričala je u junu njegova majka Dragana.

Igor je prvi put operisan u Beogradu. Nažalost, godinu kasnije, tumor se vratio. Tada, Brkići su morali da se obrate ljekarima u inostranstvu, jer u Srbiji nije postojala terapija za takvu vrstu tumora.

I otac mu preminuo od iste bolesti

Nažalost, kada je imao samo sedam godina, Igor je izgubio oca. Iz njegovog naručja, oteo ga je nevidljivi neprijatelj sa kojim se i Igor borio, piše "Blic".

Ovakvi će da nas ubiju: Vozio u kontra smjeru usred Banjaluke

Ovakvi će da nas ubiju: Vozio u kontra smjeru usred Banjaluke

"Moj muž je preminuo prije 10 godina. Igor je tada imao samo sedam godina. Igor ima i mlađu sestru Ivonu, koja je izgubila oca sa samo tri godine. Imao je kancer debelog crijeva i nije uspio", prisjeća se Igorova majka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: